Концерт на JAYA THE CAT в клуб ТЕРМИНАЛ 1 - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Фев
27
Концерт на JAYA THE CAT в клуб ТЕРМИНАЛ 1
ДАТА: 27 Февруари 2019 ЧАС: 21:00 МЯСТО:
Добави в календара
Концерт на JAYA THE CAT в клуб ТЕРМИНАЛ 1

JAYA THE CAT С КОНЦЕРТ В КЛУБ ТЕРМИНАЛ 1 НА 27 ФЕВРУАРИ 2019


Половината билети за събитието са изчерпани за по-малко от един ден


Jaya The Cat се завръщат в България по покана на Терминал 1 след година и половина отсъствие от нашата сцена. Американо-холандската формация ще гостува на столичния клуб на 27-и февруари, сряда. Локалният съпорт на събитието е поверен на Plastic Bo. и Selector Lazy Face. Вратите на клуба отварят в 21:00 часа, а началото е предвидено за 22:00 ч.


Половината билети са изчерпани за по-малко от един ден. Интересът на публиката е висок и се очаква събитието да се разпродаде напълно много преди датата му. Организаторите съветват всички, които желаят да присъстват, да се запасят с билети възможно най-скоро.


Първи на сцената ще се качи добре познатият в реге средите Selector Lazy Face. Той ще се грижи за музиката преди и след концертната част. Замесен в любовната афера на гостуващите моряци от самото начало, Лейзи Фейс е отговорен за най-дълго просъществувалото българско радио предаване за ямайска музика в онлайн ефира ни – Jamaica Air Force. Сетът му ще ни пренесе на юг с микс от ска, реге, пънк, рокабили, дъб и много тропически ритми.


Вечерта продължава със лайв сет на асеновградската група Plastic Bo. Музикантите имат издадени 6 албума до момента и са сред едни от най-обичаните български банди у нас. Винаги се радват на сърдечно отношение и добра приемственост от страна на публиката. Едни от най-известните им песни са „Самолет“, „Ставри“, „11 коловоз“, „Двама“, „Две нощни пеперуди“, кавър-версията на „Телефонна любов“ на Васил Найденов и други.


Последното участие на Jaya The Cat у нас беше на 30-и август 2017-а година. По време на дългото отсъствие, групата успя да издаде нов албум – “A Good Day For The Damned”. Българската публика имаше щастието да чуе парчета от него по време на концерта им в Маймунарника. Нетърпението за предстоящата среща е взаимно и бандата обещава да се завърне подобаващо у нас с един незабравим концерт. Традиционно, Jaya The Cat събират между 1200-2000 души публика, при различните си гостувания в София.


Билети за концерта на JAYA THE CAT на 27-и февруари се разпространяват в мрежата на Eventim.bg на цени от 20 лв. за първите 100, които вече са изчерпани, 25 лв. при редовна цена на предварителна продажба и 30 лв. на самата дата и място. Интересът е голям и при евентуално разпродаване на събитието, билети на място няма да се предлагат.


Каси: щандовете на Eventim на ул. "6-ти септември", Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията.


***


Club Terminal 1 facebook page

Facebook event


Jaya The Cat facebook page


Plastic Bo. facebook page


Selector Lazy Face facebook page


***

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин