Концерт на Jeremy? - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Май
26
Концерт на Jeremy?
ДАТА: 26 Май 2016 ЧАС: 22:00 МЯСТО:
Добави в календара
Концерт на Jeremy?

Jeremy? представят дебютния си албум с концерт на 26 май
Групата спечели Наградата на публиката на International Songwriting Competition 2015


Дългоочакваният дебютен албум на група Jeremy? ще бъде факт в края на месец май. Той ще бъде представен на 26 май, четвъртък, с концерт в клуб Терминал 1. Специални гости на сцената ще бъдат фронтменът на Остава - Свилен Ноев, актьорът Бойко Кръстанов, Рут Колева, а вечерта ще стартира с половинчасов сет на новия проект на Ража - Dead Man's Hat.

Албумът на Jeremy? ще съдържа десет песни, записвани и смесвани в България и Ирландия, включително четирите вече добре познати сингъла - "Fake Fruits", "Hope", "Two Weeks To The Great Escape" и "King Kong". Всички парчета ще бъдат изпълнени на живо по време на предстоящия концерт, който ще бъде първи за групата след близо четири месеца пауза.

Само преди броени дни Jeremy? спечелиха "Наградата на публиката" на престижния международен конкурс за песен International Songwriting Competition 2015 с "Fake Fruits". В надпреварата участваха около 18 500 песни, а българската банда се класира сред финалните шестнадесет в категорията AAA (Adult Album Alternative), след като премина няколко етапа на базата на гласовете на авторитетно жури.

Билети за концерта на 26 май вече се продават тук - на цени от 8 лв. при предварително закупуване и 10 лв. на самата дата и на място. Каси - Строежа, Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, както и онлайн през сайта на компанията. Броят на билетите е ограничен до 300! Вратите отварят в 21:00, а началото е обявено за 22:00 ч.



Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин