Концерт на Оратница в Mixtape 5 - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ 3e-News Insmarket Jenite Div OperationKino Sporta FitWell Sportuvai Peika NasamNatam Sever Programata Doctoronline Kulinar Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Май
05
Концерт на Оратница в Mixtape 5
ДАТА: 05 Май 2017 ЧАС: 21:00 МЯСТО:
Добави в календара
Концерт на Оратница в Mixtape 5

Инвазията продължава


С настъпването на лятото предстои и закриването на концертния сезон, така че нека го завършим подобаващо. На 5ти май Оратница ви кани в клуб “Mixtape 5”, където се очаква интергалактическа етно инвазия. Групата е заредена с още много фолктрон частици и е в пълна готовност да предостави нова доза етнобас на сцената специално за вас.           


За да посрещнат нашествието, най-добрите фолктрон бойци ще обединят сили. Ася и Дияна ще пеят заедно с групата, за да ви вдигнат на крака с магически гласове. Ще чуем нови изненади, които от секстетът са подготвили. Оратница отваря нова глава в музикалното си развитие и няма търпение да я сподели с вас.


Elektrick.me, познати ни от многобройните си 3D Mapping  проекти, подготвят умопомрачаващи визуални ефекти, чрез които Оратница ще достигне максимума на вашите сетивни възприятия. На сцената ще се създаде перфектна симбиоза между звук и визия.


За подгряването на вашето настроение ще се погрижи  Nottich, чийто YouTube канал InEthno е един от малкото промотиращи електронната фюжън музика, която ще можете да чуете на 5ти май в  “Mixtape 5”, а за завършек ви оставяме в ръцете на DJ Dharba, след който няма да искате да се прибирате вкъщи.


Tези, които не могат да чакат, имат възможността да се насладят на български етнобас дори и в чужбина. На 14 април Оратница идва в Манчестър, след което на  15 април минава през Лондон отново с любимите ни фолктронични нимфи - Ася и Дияна. Не пропускайте!


Нека инвазията започне:

Фейсбук събитие 


Само 100 от билетите са на цена от 10лв., така че не се колебайте, действайте бързо тук


Концерт в Лондон. 


Повече информация за 3D Mapping може да намерите тук

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин