Концерт на Sentimental Swingers - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юни
03
Концерт на Sentimental Swingers
ДАТА: 03 Юни 2016 ЧАС: 21:00 МЯСТО:
Добави в календара
Концерт на Sentimental Swingers

Суинг в юнска нощ със Sentimental Swingers... “А, аз не правя така!”


Рокли, перли, диаманти и лъскави обувки  - в компанията на три очарователни дами и група заразителни музиканти – всичко това ви очаква на 3-ти юни, от 22.00 часа, в София Лайв Клуб!


Деси, Рони и Вера, от Sentimental Swingers ви канят да споделите енергията от златните години на суинга,  и да се потопите в ритъма на музиката с виртуозния секстет на Михаил Йосифов, с предстоящите до края на годината концерти Diamonds and Pearls.


Поводът за юнския концерт е премиерата на видеото към песента „Аз не правя така”- написана специално за дамите (и текст и музика) от тромпетиста и композитор Михаил Йосифов. Авторското изпълнение бе представено с особен успех преди година и е включено в първия албум на Sentimental Swingers „Cradle of Love”.
В петък, 03 юни, в 21.00 ч. Явор Кунчев от Lindy Hop Bulgaria ще даде възможност на публиката да се потопи в ритъма на суинга, а в 22.00 ч. музикантите ще поемат тази отговорна задача. 


Ако суингът е част от вашето усещане и сте заразени от красотата и енергията на живота, елате и станете част от музикалната емоция на 3 юни 2016 г., в София Лайв Клуб.

Създадени през 2010 година, “Sentimental Swingers” – Андрония Попова, Десислава Андонова и Вера Шандел, заедно с музикантите от секстета на Михаил Йосифов, съживяват златните години на суинга, припомнят красотата на джаза, и изпълват с нов живот градската песен. Стилът им е запазена марка за изключително забавление, а концертите им са въздействаща смес от чиста емоция и заразителен ритъм, които могат да задоволят всички сетива на публиката.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин