Концерт на Thievery Corporation в София - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юни
02
Концерт на Thievery Corporation в София
ДАТА: 02 Юни 2018 МЯСТО:
Добави в календара
Концерт на Thievery Corporation в София

Броени часове до шоуто на THIEVERY CORPORATION в София!


 “Вълнуваме се да се върнем отново в България” - споделят Thievery Corporation, които нямат търпение да прекарат няколко дни в слънчева София.


Култовият американски проект се завръща в България в пълен състав и с чисто нов албум. Дългоочакваното събитие ще се проведе в Парка на Летище София,  тази събота – 2 юни.


Българската публика е една от първите в света, която има страхотната възможност да види шоуто на кралете на лаунджа, част от турнето по представянето на “Treasures from the Temple”, под открито юнско небе с декор от излитащи и кацащи самолети. 


Пилотния сингъл “Voyage Libre” слушайте ТУК.


56574


Преди появата на Thievery Corporation, сцената ще бъде завладяна от Иван Шопов и Авигея, които ще открият концертната нощ с извънземна смесица от електроника и български фолклор.


56577


Музикалното оформление преди Иван Шопов и Авигея, и след Thievery Corporation, е поверено на Илко Михайлов (Unkle Billy).


Последни бройки билети могат да бъдат намерени в НДК, OMV, Booktrading, На Тъмно, както и в мрежата на Ticketportal.bg и онлайн директно от ТУК.  
Билети ще могат да бъдат закупени на място, като цената на първите 100 ще бъде от 65 лева, след изчерпването им - 70 лева. 
В продажба е и VIP пакет за концерта на цена от 120 лв., който дава право на приоритетен достъп, специален бадж за концерта, достъп до ВИП зоната, която ще е с директна видимост към сцената и отделен бар.
За да бъдат избегнати опашки и струпвания на входа, е препоръчително идването навреме.


56575


Следете актуални подробности в страницата на събитието.


Вратите на Парка на Летище София ще отворят в 21:00 часа, а входът за събитието ще бъде изграден в непосредствена близост до изхода/входа на метро станцията, спирката на автобуси 84 и 184, както и паркинга на Терминал 2.


56576


***


На 2 юни в София ще се състои концертът на култовата американска банда Thievery Corporation. В дългоочакваното събитие, което ще се проведе под открито небе в Парка на Летище София, се включват също, от българска страна, музикалният експериментатор Иван Шопов и вокална група Авигея.


Иван Шопов и вокална група Авигея ще открият концерта и ще представят пред публиката албума си „Канатица“ в нови преработени концертни, както и непредставяни досега нови парчета.


Единство от приказни вокали, съвременни бийтове, преминаващи през гамата на електронните стилове ambient, idm, nu-jazz, dubstep и drum and bass и съчетани с редица музикални инструменти - кавал, китара, пиано, стоят в  музикалната основа на албума „Канатица“. Чрез високия си професионализъм и безгранично вдъхновение, Иван Шопов и младите народни певици от Авигея претворяват вековното песенно изкуство на България в ново измерение и доказват, че музиката е най-светлия символ на българското самосъзнание. Тя e мост между земното и неземното, връзката между човек и космос, средство за извисяване.


Албумът „Канатица“ ще бъде за първи път достъпен за закупуване и на винилова грамофонна плоча, ексклузивно на събитието, а след това ще можете да се сдобиете с нея и онлайн оттук.


56350


На 20 април Thievery Corporation издадоха десетия си студиен албум под името “Treasures from the Temple”, представляващ своеобразно продължение на култовия албум на бандата от 2017 г.  “The Теmple of I & I“. Не е изненада и че кралете на лаунджа за пореден път доказват превъзходството си в света на независимата музика, като иновативно съчетават downtempo, reggae, acid-jazz, dub, middle-eastern, electronica, bossa nova, trip-hop и какво ли още не.


Описван от критици като „една от най-добрите творби“ на Thievery Corporation, албумът съдържа 12 композиции. В албума взимат участие и добре познатата на феновете на Thievery французойка LouLou Ghelichkhani, Mr. Lif, Sitali, Racquel Jones, Natalia Clavier и дългогодишният денсхол пионер Notch.


“Treasures from the Temple” може да бъде чут и поръчан тук.


56349


***


Входът за събитието в Парка на Летище София, ще бъде изграден в непосредствена близост до изхода/входа на метро станцията, спирката на автобуси 84 и 184, както и паркинга на Терминал 2, а вратите за всички фенове ще отворят точно в 21:00ч. на 2 юни.


Следете събитието във Facebook


БИЛЕТИ:


Билети „Ранно пиле“ на цена от 60 лв. може да намерите само в магазин ЯКО (гр. София, ул. „Граф Игнатиев“ №43).


Стандартни билети от 60/65 лв. в цяла България от мрежата на Ticketportal.bg и на касите на билетопродавача в НДК, ОМV, На Тъмно, книжарници Booktrading и онлайн директно от тук.


В продажба е и VIP пакет за концерта на цена от 120 лв., който дава право на феновете приоритетен достъп, специален бадж за концерта, достъп до ВИП зоната, която ще е с директна видимост към сцената и отделен бар.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин