Концерт на Wax Tailor в Sofia Live Club - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Мар
16
Концерт на Wax Tailor в Sofia Live Club
ДАТА: 16 Март 2017 ЧАС: 22:00 МЯСТО:
Добави в календара
Концерт на Wax Tailor в Sofia Live Club

Wax Tailor с нов албум и нова дата за концерта си в София

На 16 март 2017 г. ще чуем на живо френския артист в Sofia Live Club с най-новия му пети албум, издаден преди броени дни


Вече е ясна новата дата за гостуването на трип-хоп диджея и продуцент Wax Tailor. Точно на 16-и март 2017 г. артистът ще се завърне в София, за да представи най-новата си продукция. Sofia Live Club ще посрещне френския музикант и неговата банда, които ще изсвирят на живо парчета от последния пети албум „By Any Beats Necessary“, излязъл на пазара само преди броени дни.


Ето какво споделя Wax в тази връзка: “Издаването на нов албум винаги е микс от емоции. Едновременно усещаш облекчение, но и очакване на момента, в който ще представиш резултата от месеците усилена работа пред публиката. Горд съм с това, което създадох и съм благодарен на  артистите, които ми се довериха и ми позволиха да реализирам идеите си. Надявам се албумът да се хареса от феновете, с които ще се срещнем съвсем скоро. Нямам търпение да видя реакциите им на живо.“

След издаването на “I Had A Woman” , “WorldWide” и “For The Worst” вече може да чуем целия албум на Wax Tailor и да се подготвим за това, което ни очаква на 16-и март в Sofia Live Club. Освен всичко ново, ще чуем и селекция с най-любимите и добре познати парчета от албумите на Wax досега.


Новият албум на WAX TAILOR - среща с бийтове от ново ниво


На 16 март слушаме на живо най-новия пети албум на aртиста “By any beаts necessary”


Съвсем скоро Sofia Live Club ще посрещне WAX TAILOR и неговата група, които ще представят на живо парчетата от новия пети албум на артиста „By Any Beats Necessary“. Точно на 16 март ще чуем резултата от пътешествието на WAX през музиката на Америка от 20-ти век и стиловете, повлияли най-силно при създаването на албума. Jean-Christophe Le Saoût, познат като WAX TAILOR, ще пристигне в София с групата си в обновен състав и за първи път с участието на барабанист.


Петият студиен албум на Wax Tailor, излязъл на пазара на 14 октомври миналата година, носи заглавието „By Any Beats Necessary“. Aлбумът отразява намерението на артиста да създаде музика, в която се срещат всякакви музикални стилове и похвати. Без да изневерява на бийтовете, които стоят в основата на творчетовото му, „By Any Beats Necessary“  е комбиниция от blues, psychedelic rock, soul, funk и hip-hop.


Oсвен разнообразни стилове, в албума откриваме и многолики колаборации като парчето „Back on Wax” с участието на R.A. The Rugged Man, който си партнира с A-F-R-O & Token;  Ghostface Killah от Wu Tang Clan, който чуваме в „Worldwide”; Trick, който се появява в един интимен, и доста личен, дует с Charlotte Savary и песента „Bleed away”. Kръстникът на ретро соул сцената Lee Fields пък ни покорява с парчето „Тhe road is ruff”, чийто видеоклип беше официално представен преди броени дни. Екранизация намира и още едно парче от албума „ For the worst” със забележителния глас на новоизгряващата звезда Idil.


Всичко това ще чуем на живо на 16 март в компанията на Wax Tailor и неговата група, съставената от барабанист, двама челисти, китарист, флейтист, двама певци и две емсита.


Билети за концерта на Wax Tailor и неговата банда могат да бъдат закупени на цена от 30 лв. тук и в OMV.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин