Концерт на американската банда HO99O9 - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юни
27
Концерт на американската банда HO99O9
ДАТА: 27 Юни 2018 ЧАС: 21:00 МЯСТО:
Добави в календара
Концерт на американската банда HO99O9

Щатската експериментална хип-хоп, хардкор пънк банда Ho99o9 (Horror, англ. ужас) пристига за първи път в България в края на месеца по покана на Клуб Терминал 1. Събитието ще се проведе на 27 юни, сряда, в Клуб Терминал 1. Вратите на клуба отварят в 21:00 часа, а началото e предвидено за 22:00 часа.


Американците TheOGM и Eaddy поставят началото на Ho99o9 в Джърси, САЩ през 2012 г. Двамата започват да правят музика, вдъхновени от хип-хоп културата и гангстер рапърите като DMX и Bone Thugs-n-Harmony. В последствие припознават заряда, който текстовете им носят, в ъндърграунд пънка и банди като Japanther, Cerebral Ballzy и The Death Set.


От 2014 година Ho99o9 са локализирани в Лос Анжелис, а музиката, която създават е стилова комбинация между хип-хоп и хардкор пънк. От основаването си до сега, бандата се радва на стремглаво нарастващ интерес, покани и участия в различни музикални формати, фестивали и концерти.


През 2014 година Ho99o9 намират място в класацията на списание Rolling Stones “10 нови артисти, за които трябва да научите” и в тази на The Guardian - “Банда на седмицата”.


Първият им пълен албум, United States Of Horror, излиза преди малко повече от година, на 5 май 2017. Преди това имат различни издания, сред които със значителна доза оригинално звучене се отличава Mutant Freax and Horrors of 1999.


На сцената, както и в клиповете към песните си Ho99o9 залагат на визуалните ефекти и търсят нестандартно представяне, най-често под влиянието на horror филмите. Американците експериментират смело с провокативно поведение и необичайни сценични решения. Концертите на групата са пълни с рокенрол адреналин и хип-хоп свобода, което е гаранция за уникално преживяване за широката публика. 


***


Билети за концерта на Ho99o9 на 27 юни се разпространяват в мрежата на Eventim.bg на цени от 25 лв. на предварителна продажба и 30 лв. на самата дата и на място в клуба.


Организаторите съветват всички, които искат да присъстват, да се запасят с билети навреме.


Каси: щандовете на Eventim на ул. "6-ти септември", Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията.


Следете събитието във Фейсбук!


Официални връзки:


Ho99o9 - Casey Jones / Cum Rag - Art + Music - MOCAtv
Ho99o9 on Facebook
Ho99o9 on Soundcloud
Ho99o9 on Instagram
Ho99o9 on Twitter

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин