Концерт на македонската банда Фолтин в Sofia LIive Club - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Мар
04
Концерт на македонската банда Фолтин в Sofia LIive Club
ДАТА: Oт 04 Март 2016 до 05 Март 2016 ЧАС: 23:00 МЯСТО:
Добави в календара
Концерт на македонската банда Фолтин в Sofia LIive Club

Македонската банда Фолтин се завръща в Sofia LIive Club


Авангардните музиканти пристигат с нов албум

04.03.2016 г., 23:00 ч.


На 4-ти март, македонците от група Foltin се завръщат на сцената на Sofia Live Club, за да представят последния си осми студиен албум „Pijan Slavej“.


За двучасово шоу у нас ще пристигнат Пеце Николовски - кларинет, Бранислав Николов – вокал, Пеце Трайковски – акордеон и клавир, Гоце Йовановски – бас и Славчо Йовев – барабани.


Авангардната група създава музика, която е трудно да бъде стилово определена, но в същото време е много интересна, пламенна и непредсказуема. Може да се каже, че песните им са успешна смесица от електро-акустик, алтърнатив рок, фънк и ембиент, примесени с бързи балкански ритми. Някои критици споделят, че техните необикновени изяви не са за изпускане.


Foltin описват себе си като псевдо-емигрантско кабаре и често концертите им се превръщат в истински спектакли. Със страстната си и нетрадиционна музика, и неповторимо сценично поведение македонската банда, продължава да жъне големи успехи, както на местна, така и на международна сцена. Музикалните им изяви минават през по-голямата част на Европа и достига до Турция и Ливан. Участват в емблематични фестивали като Exit, Sziget, East European Jazz Festival и много други.


Билети за събитието на цена от 10 лв., могат да бъдат закупени тук и партньорските каси. Цената на място ще е 15 лв.


Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин