Концерт на оркестъра на Глен Милър в НДК - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ 3e-News Insmarket Jenite Div OperationKino Sporta FitWell Sportuvai Peika NasamNatam Sever Programata Doctoronline Kulinar Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Мар
22
Концерт на оркестъра на Глен Милър в НДК
ДАТА: 22 Март 2017 ЧАС: 20:00 МЯСТО:
Добави в календара
Концерт на оркестъра на Глен Милър в НДК

Оркестърът на Глен Милър се завръща в България на 22 март с нова концертна програма!


It’s Glenn Miller Timeе името на актуалната концертна програма, с която ще видим отново след няколкогодишна пауза бляскавия оркестър на Глен Милър. Неизменно под вещото ръководство на бендлидера Вил Салдън, оркестърът ще излезе на сцената на зала 1 на НДК на 22 март 2017 г., за да ни потопи в очарованието на една отминала епоха на джаза и суинга, която днес звучи по-актуално от всякога.


Сега е моментът почитателите на непреходната стойностна музика да направят незабравим подарък за себе си и своите близки, като закупят билет за концерта.


Билетите са налични онлайн и на касите в мрежата на Ивентим.


Повече от 75 години след основаването на биг бенда от големия композитор Глен Милър, светът не спира да се вдъхновява отново и отново от гениалните му и незабравими композиции. Сред тях са Moonlight Serenade, In The Mood, Chatanooga Choo Choo, Pensylvania 6-5000 или American Patrol.


С майсторските си изпълнения оркестърът ни връща сякаш с машината на времето в 30-те и 40-те години на отминалия век. Именно в този период е възникнал и един от най-космополитните и завладяващи музикални стилове на всички времена и увлякъл в танц хиляди по света – суингът.


У нас ще пристигне в пълния си състав оригиналният оркестър начело с Вил Салдън, изпълняващ автентичните аранжименти, така както ги е оставил на нотните листове самият Глен Милър. Ще видим членовете на бенда, облечени в оригиналните костюми, с които са излизали на сцена още със своя основател, както и оригиналния им музикален реквизит.


Още с първите тонове на мелодиите, които ще чуем на 22 март в рамките на програмата It’s Glenn Miller Time”, брилянтните музиканти от оркестъра няма да оставят никакво съмнение за изключителния си професионализъм и лекота, с която пазят живо наследството на незабравимия джазмен и композитор Глен Милър, превърнал се в символ на цяла една епоха.


Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин