Концерт-спектакъл на Милица Гладнишка и Михаил Йосифов секстет - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Мар
08
Концерт-спектакъл на Милица Гладнишка и Михаил Йосифов секстет
ДАТА: 08 Март 2018 ЧАС: 21:00 МЯСТО:
Добави в календара
Концерт-спектакъл на Милица Гладнишка и Михаил Йосифов секстет

Неустоимата Милица, заедно с верните й партньори в „музикалните престъпления“ - превъзходните музиканти от Михаил Йосифов секстет, се качват на сцената на Terminal 1 на 8 март, четвъртък, за атрактивния концерт-спектакъл “Да хвърлим операта в джаза”.


Оперни арии в джаз аранжименти, любими песни от анимационни филми, също хвърлени в джаза, и джаз стандарти, поднесени по нестандартен начин. Милица и момчетата от секстета наскоро записаха някои от композициите, които ще чуем на 8 март в Terminal 1, така че албумът “Да хвърлим операта в джаза” вече с нетърпение се подава на музикалния хоризонт.


Милица Гладнишка е българска актриса и джаз певица. Завършила е НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, курсове по джаз пеене в Лондон, и майсторски клас при проф. Милчо Левиев.


Освен с любимите й музиканти от Михаил Йосифов секстет, Милица продължава да радва публиката и с „Титанично“ - музикаленстендъпспектакъл, вкойтотяиняколко от музикантите от секстетапеят и свирятдопоследендъхнакорабаТитаник”, както и заедно с колегата й Филип Аврамов, участва в концерта “Оскаритевмузиката с Плевенскатафилхармония“. Любителите на театъра също могат да се насладят на Милица - впиеситеСексзапървипъти Брачнибезумия“.


Михаил Йосифов секстет е модерна джаз формация, създадена в края на 2009 година от тромпетиста и композитор Михаил Йосифов – един от най-добрите съвременни български музиканти, който, заедно с още петима брилянтни музиканти, оформя днешния образ на джаза в България. Михаил Йосифов секстет поднася с любов, хумор и много добра енергия джаза в най-красивия му вид. Изпълнението на Милица на арията Кралицата на нощта (Вълшебната флейта, В. А. Моцарт) е част от албума на Михаил Йосифов секстет “Счупени прозорци”.


Концертът на 8 март е със специалното участие на Васил Спасов – пиано.


БИЛЕТИ в мрежата на EVENTIM и на място вечерта на концерта: цена 15 лева.


Каси: щандовете на Eventim на ул. "6-ти септември" и Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията. Броят на билетите е ограничен, интересът към този момент е силен, поради което се препоръчва се предварителното им закупуване!


Следете събитието във фейсбук

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин