Крис Норман в България 2015 - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Окт
18
Крис Норман в България
ДАТА: 18 Октомври 2015 ЧАС: 19:00 МЯСТО:
Добави в календара
Крис Норман в България

Крис Норман избра „бедната кухня“.

Рок легендата поръча за престоя си в София лека храна и силно уиски.

На 18 октомври в Зала 1 на НДК започва българското турне на рок легендата Крис Норман, който ще зарадва българската публика както с вечните хитове на групата Smokie, така и с чисто нов репертоар от последния му албум Crossover (на музикалния пазар от септември).

Звездата пристига у нас ден по-рано, за да се разходи из любимата си София, а изискванията му за кетеринга са прости: добро уиски, мляко, вода, пресни сокове и плодове, първокачествено българско вино и шампанско.

За храната си Крис Норман се доверява на италиански майстор готвач – Марко Лукиари от Trattoria Il Maestro Giuseppe Verdi. Той ще сътвори за рок легендата авторско ястие с пилешко месо и зеленчуци от предварително одобреното меню на ресторанта. Маестро Лукиари е от Неапол и е специалист в приготвянето на гениалната италианска cucina povera - „бедна кухня“, която разчита на натуралния вкус на всяка една съставка, без марината и подправки, с минимална обработка. Точно така се храни и Крис Норман и това е причината да се спре на Траторията в София.

След столицата, турнето на рок легендата продължава на 19 октомври в чисто новата зала “Колодрума” в Пловдив, на 21-ви октомври в Държавната опера в Бургас, а на 22-ри октомври Крис завършва обиколката си във Варна – с първи голям концерт след обновяването на зала „Конгресна“.

Във всички градове феновете на Крис и Smokie, нямат търпение да видят идола си и да чуят отново едни от най-големите му хитове - "If You Think You Know How to Love Me", "Don't Play Your Rock 'n' Roll to Me", "Lay Back in the Arms of Someone", „I'll Meet You at Midnight", „Oh Carol", „Needles and Pins", както разбира се и "Living Next Door to Alice".

Билети може да закупите на място, в Office 1 Superstore, бензиностанции OMV, магазините Пикадили, и онлайн тук.





Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин