Кристални купи - електронно пробуждане - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Май
07
Кристални купи - електронно пробуждане
ДАТА: 07 Май 2015 ЧАС: 19:00 МЯСТО:
Добави в календара
Кристални купи - електронно пробуждане
Източник: Студио 5

Кристални купи - Електронно пробуждане


Дата: 07  май 2015 г. (четвъртък)
Час: 19:00 ч.
Вход: 12 лв.


Вибрациите  на Кристалните купи в хармония с духовността в Електронната музика, на това ще се насладим всички на 7ми май от 19:00ч. в Studio 5. Една уникална комбинация на Кристални купи и мистичен етно вокал в безлимитният свят на Електронната музика и визии от природни звукови Мандали.  ЕЛЕКТРОННОТО  ПРОБУЖДАНЕ   е  като преживяване през  геометрична  призма. Всеки  вижда и усеща  различни  неща в него. Звукът има без лимитен потенциал.


Михаела  Стойкова създава проекта Древност  & Космос, поставяйки начало на първите в България медитативни и звуколечебни концерти с пеещи Кристални купи и мистичен Етно вокал, след което формира и групата GAYANI, която мигновено се вписа в диапазона на понятието Древност & Космос с изобилието от различни уникални музикални инструменти.


В основата на този проект е заложена науката на Звуколечението и Цветолечението през разбирането на Вибрациите и Енергиите които сме. По точно основната решетка на хармонията между първичните три  компонента на нашето съществуване.Светлина – цветове, Звук – резонанс и Енергия – вибрация.  Съюз , в който баланса между тези три създава блаженството , но за разберем как, първо е необходимо да ги опознаем.
В този контекст Вселената  продължава да изпраща и събира съмишленици  и таланти които пътуват между  Древността  &  Космоса. 


И така,  след  появата на звука от първородният  Воден Кварцов Кристал на купите, мистичният  Етно  вокал на Михаела  - MAICA  RA  и уникалните  музикални инструменти в групата,  се появяви създателя на  „Природните  Мандали” или по скоро предвестник на  природният Дух – Антон Кирков. Този млад талант се яви за да представи нагледно концепцията за Светлината  и цветовете, както и  смисъла на  жизненото им  богатство, чрез  изключителни  композиции от  цветни  визии  на Природни  Мандали.


Но приказката не свършва до тук… появи се и поредният талант,  изцяло отдаден на музика и звук.  Впечатлен  от дълбочината  на  звуко лечебната наука , красотата на така наречената „атмосферна релаксираща” музика, както и „ племенен  микс”,  пожела да се включи  в проекта Древност & Космос , където да изрази своята визия, емоция и творчески идеи  чрез  звука. Да ни напомни за безкрайността на съзнанието в творенето и най – вече в света на звуците и Електронната музика.  В този свят той разкрива ценностите  и въздействието  на вибрациите върху човешкото съзнание  през най- фините нива на Електрониката. 


Не забравяйте да направите своята резервация на тел: 0887 934 335 или 02/ 963 12 54. А ако желаете да знаете винаги какво се случва в Studio 5 заповядайте тук или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката има значение! 

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин