Ladies Hip-Hop Night - Пловдив, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Сеп
12
Ladies Hip-Hop Night
ДАТА: 12 Септември 2015 ЧАС: 22:00 МЯСТО:
Добави в календара
Ladies Hip-Hop Night

Дамите обединяват сили за Ladies Hip-Hop Night в града на тепетата.


Affirmative Action открива есенния клубен сезон с едно различно и иновативно събитие, фокусирано върху приноса към хип-хоп културата на дамите от родната сцена – Ladies Hip-Hop Night. Качественият хип-хоп отново ще завладее града на тепетата на 12-ти септември, събота, от 22:00 ч. в клуб Move. На микрофоните забиват M.A.D.s. и El Huron, а на грамофоните плътно зад тях застъпва DJ Akasha.


Мадлен Ангелова a.k.a. M.A.D.s. рисува и пише още от гимназията. Първият си студиен запис прави на 14. В последствия се включва в няколко студийни проекта, сред които и групата Eudemonia, както и завидно количество freestyle-и. Първият й трак, фигуриращ в албум е Носталгия в компилацията на Спенс с финалистите от battle сериите. През 2014 г. изкарва първият си солов албум Мастилници, а след него следва любителско видео на трака Седем смъртни гряха. По нястоящем работи по албум с feat-ове с други артисти и EP с Валери Шолевски a.k.a. Ogonek, което съдържа иновативни тракове. M.A.D.s. се занимава с музика от дете, като извън рапа и електрониката същинската музика за нея си остава блусът.


София Кръстева a.k.a. El Huron е свежо попълнение на хип-хоп сцената ни, скоро очакваме първото й солово парче. Афинитетът й към музиката й е от дете, не пропуска концерти и постоянно виси по студиата. Скоро открива желанието за собствен принос.


DJ Akasha е част от Shano Crew, последните няколко години е live Dj на Atila, с който забиват в класическия хип-хоп формат One Mc – One DJ. Занимава се професионално с DJ-ing и е въвлечена в много тематични събития, част от които са freestyle battle серията на Atila & Prim, поредицата Where’s Ya Culture At, която организират заедно с Atila и в която участват гост артисти от родната сцена. DJ Akasha има участие в две издания с фокус Ladies Hip-Hop, заедно с Jana a.k.a. Slave To The Rhytm и Petia a.k.a. Lady Of Rage. Определя стила си като Boom Bap и се придържа към него, когато прави routine за парти така и за миксовете и бийтовете. В последно време се появява като подгряващ Dj за концерти като The Beatnuts & Jeru The Damaja, Krs-One, The Outlawz. Akasha силно застава зад това дамите в хип-хоп културата да заявяват все по-често уверено себе си на родната сцена и вярва, че събития, минаващи под това мото биха могли да вдъхновят останалите да бъдат по-актини, независимо в кой елемент намират израз.


Къде: Move Music Club, Капана, Пловдив
Кога: 12-ти септември от 22:00 ч.
Вход: 2 точки


Следете събитието тук.




Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин