Ледена пързалка в Чепеларе - откриване - Чепеларе, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Дек
20
Ледена пързалка в Чепеларе - откриване
ДАТА: 20 Декември 2014 ЧАС: 17:30 МЯСТО:
Добави в календара
Ледена пързалка в Чепеларе - откриване
Източник: Булфото (архив)

Евгения Раданова и Екатерина Дафовска ще се забавляват на ледена пързалка в Чепеларе


На 20 декември от 17:30 феновете на кънки на лед ще могат да се насладят на първото си каране на кънки в центъра на град Чепеларе. По време на откриването Тодор Бозуков, кмет на гр. Чепеларе, ще приветства гостите в компанията на Олимпийските шампионки на България Евгения Раданова и Екатерина Дафовска.


Синтетичната пързалка, новата придобивка на град Чепеларе, е място за забавление за малки и големи през цялата година. Тя предлага същото усещане като пързалянето върху истински лед, но с намалена вреда върху природата.


Синтетичната ледена пързалка ще бъде отворена всеки ден от 10:00 до 22:00 ч., като от 14:00 ч. – 16:00 ч. входът е безплатен. За възрастни цената за 1 час е 4 лв. вход и 4 лв. наем кънки, за деца от 7 до 12 години – 3 лв. вход и 3 лв. наем кънки, за най малките входът е безплатен.


За тези които искат да си закупят карти за брой посещения, цените ще са атрактивни. За повече информация и цени вижте фейсбук страницата „Синтетична ледена пързалка Чепеларе“ (тук). Очакват ви много изненади и награди, както и Вход свободен в деня на откриването.


Програма - 20 декември 2014:


17:30 – официална реч на Тодор Бозуков, кмет на гр. Чепеларе, представяне на официалните гости Евгения Раданова и Екатерина Дафовска,  родопска песен  съпроводена от родопска гайда
18:15 - заря
20:15 – 22:00 свободен достъп до пързалката
След 22:00 за Вашето добро настроение ще се погрижи Бар „Мечи кът”

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин