Летен лаптопаджийски лагер в Чепеларе - Чепеларе, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юли
18
Летен лаптопаджийски лагер в Чепеларе
ДАТА: Oт 18 Юли 2015 до 08 Август 2015 МЯСТО:
Добави в календара
Летен лаптопаджийски лагер в Чепеларе

Ако обичате да презареждате в планината без да изоставяте настоящите си работни проекти, това предложение от нашите приятели от OfficeIntheWoods.com Чепеларе може да ви се стори интересно.


Летен CoWorkation Camp Чепеларе 18 юли - 8 август - временно споделено работно пространство в планината с всички удобства и 20 mbit интернет, където всеки може да работи в подходяща работна среда извън офиса и възможност за спорт, вдъхновение и хубава гледка, чист въздух и прохлада, истинска храна и екскурзии през свободното време.


Ако обичате спорт в планината - Чепеларе е чудесно място за планинско колоездене и походи в гората. Можете да участвате и в кулинарни, фотографски и арт работилници (керамика или инсталации с метал), както и практически курс по свиване и игра на фунийки.


По това време в Родопите има големи фолклорни събития - “Рожен” (18-19 юли) и “гайдарско надсвирване Гела” (1-2 авг) - може да съчетаете пътуването си и с тях.


Всичко това е предпоставка за незабравими мигове, както онези лагери от детството, но този път, работейки в планината. От там и името CoWorkation Camp = Coworking + Coliving + Vacation & Inspiration.


Повече информация и записване тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин