Лятна Чепелареада - Чепеларе, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юни
07
Лятна Чепелареада
ДАТА: 07 Юни 2014 ЧАС: 11:00 МЯСТО:
датата все още не е потвърдена
Добави в календара
Лятна Чепелареада
Източник: Чепелареада

Лятна Чепелареада 2014 - различното планинско състезание с препятствия по колоездене и бягане над Чепеларе.


След 4 последователни зимни издания, събрали повече от 300 участника, зимният ски и сноуборд многобой Чепелареада ще направи своят летен дебют на 7 юни на връх Мечи чал Чепеларе.


Форматът на състезанието остава със същите препятствия - стрелба с фунийки по мишена, забиване на пирон с острата част на чук, цепене на дърва, пиене на освежаваща напитка и т.н. като участниците ще могат да мерят сили на велосипед или пеша.


За феновете на груповите изпълнения, състезателите могат да сформират отбор от 4 човека или да се включат в дисциплинатата "мама татко и аз".


Понеже остават броени дни до Лятната Чепелареада, ето малко полезна информация:


1) който не се е регистрирал за участие нека го направи тук
2) най-леснияш начин да стигнете до Мечи чал е тук.
3) ще има бусчета, които да извозват хора от църква Света Богородица в Чепеларе до връх Мечи чал. Еднопосочен билет струва 2 лв. 
4) колела под наем можете да вземете на място от Compass bike. Ако имате нужда от поправка на байка си, можете да се обърнете към Fix & Ride, които също ще бъдат партньори на Чепелареада
5) всички състезатели автоматично участват в томболата на Чепелареада с награди като нощувки във "Вила Мечи чал", питиета от ресторант "При старата мечка", ваучер за спортни стоки от магазин Trip Elements, ски и сноуборд екипировка, лонгборд дъска от Temper boards, ваучери за 8-дневен летен лагер на къмпинг Корал, организиран от SAGW (Sports Against Global Warming) и др.
6) за доброто настроение по време на състезанието и след това ще се погрижи DJ Kefi 
7) Програма:
9:00 – регистрация във Вила Мечи Чал – такса участие, декларация, карта с етапите, номер
11:00 – старт велосипедисти 
12:00 – старт бегачи
14:00 – старт „Мама, татко и аз“
15:30 – награждаване
20:00 – след състезанието в бар Мечи кът ще има нетуъркинг събитие на по чаша бяло вино, осигурено от основния ни партньор Вила Мечи чал, което да вдигне настроението за Адско Чепелареадско Афтър Парти. 
23:00 - кой докогато издържи - в 23:00 ч. дружно ще се отправим към клуб Бабилон, където ще разкършим тонизирани чепелареадски тела. След забавата на 7-ми, Чепелареадци ще могат да карат на велопарк Пампорово с 10% намаление на лифт карта или билет на 8-ми юни. 
8) Maлчуганите над 3 годинки ще могат да се включат в детски работилници за оцеляване в планината с Trip Elements и за арт проекти с природни елементи със Сръчковчетата.  


Подробности за състезанието можете да видите тук.


За повече информация и записване тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин