Лятна академия с Технократи - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юли
09
Лятна академия с Технократи
ДАТА: Oт 09 Юли 2018 до 13 Юли 2018 МЯСТО:
Добави в календара
Лятна академия с Технократи

За кого е подходяща лятната академия?
За деца на възраст от 7 до 14 години.

Какво включва академията и как протича?
Академията протича в рамките на една седмица в къща с китен двор в центъра на гр. София и предвижда група до максимум 12 деца и екипа ни (2-4 ментора). 


Програмата е с фокус върху 2 теми: 
1) роботика и програмиране
2) зелена енергия.
Допълнителните занятия са йога и шахмат за деца.

Децата ви ще имат възможност да програмират и конструират робот, използвайки въображение и импровизация. Ще изучават функции и приложение на сензорите, използвайки блоково програмиране, подходящо за деца от тази възрастова група.


Ще презареждат батериите с мнооооого вода, която понякога ще разбиват на водород и кислород и ще използват водорода, за да задвижват автомобилче. Занятията по зелена енергия са освен полезни и забавни. Експериментите за добиване на енергия са източник на много знания и насочват децата към професиите на бъдещето.

Всички занимания, а и почивки сред нови приятели и среда, усъвършенстват социалните умения, а работата в екип се насърчава. Игрите на открито са неразделна част от лятната ни академия, защото е важно не само за слънчевите батерии, но и за детските усмивки.

Комбинирайки придобиване на нови умения с игри и любопитни разговори, Технократи гарантират една незабравима седмица.

Организация:
 
8:30 – 9:00 – Посрещане 
9:00 – 11:00 – Зелена енергия
11:00 – 12:00 – Йога за деца 
12:00 – 13:00 – Обяд
13:00 – 14:00 – Роботика и програмиране
14:00 – 16:00 – Шахмат и по-тихи игри
16:00 – 16:30 – Почивка 
16:30 – 18:00 – Шумни игри и изпращане на децата 

Цена: 
249 лв. (без включен обяд)
289 лв. (с включен обяд)

За записвания ТУК!

Повече информация можете да откриете в сайта на Технократи, на официалната Фейсбук страница или да следите събитието във Фейсбук!


***


За Образователен център Технократи:


Центърът използва естественото състояние на детския ум, а именно – изобретателност, любопитство и въображение и го трансформира в знания и реални умения. 


Програмите му, насочени към деца и младежи, обхващат наука, технологии и изкуства. Занятията постигат няколко основни цели: на първо място, участниците се запознават с последните технологии в различни сфери като: роботика, програмиране, възобновяеми енергийни източници, работейки в екип осъзнават по-добре своите силни страни и индивидуални възможности, възприемат новите технологии като средство, което отключва нови интереси и умения. Освен чисто образователната цел, се в центъра се изгражда една подходяща среда за създаване на нови приятелства.


Образователният център работи с деца между 7 и 16-годишна възраст, фокусът е върху малки групи и работа в екип с индивидуално внимание към всяко дете.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин