Любовта не може просто да отмине - моноспектакъл на Симеон Владов - Пловдив, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Апр
17
Любовта не може просто да отмине - моноспектакъл на Симеон Владов
ДАТА: 17 Април 2014 ЧАС: 19:30 МЯСТО:
Добави в календара
Любовта не може просто да отмине - моноспектакъл на Симеон Владов
Източник: Социална мрежа

Заповядайте в Клуб Библиотеката (Пловдив), когато Симеон Владов ще представи своя моноспектакъл "Любовта не може просто да отмине".


Сценарист и режисьор Радослав Гизгинджиев


17 април, 19:30 ч.


Сценарий и режисура: Радослав Гизгинджиев


На 17 април (четвъртък) от 19:30 ч. в клуб "Библиотеката" ще бъде премиерата на моноспектакъла "Любовта не може просто да отмине", който е част от проекта на Радослав Гизгинджиев - "Любов".


Актьорът Симеон Владов, известен като носител на ИКАР за „Златен глас“, ще се превъплъти в заможен брокер, който се завръща от чужбина в родния си град. Една съвременна история ще се превърне в мистична приказка, която ще размие границата между настоящето и миналото.


„Когато се говори за любов, времето не само, че спира – то започва да върви назад. И човекът, който разказва любовната история по някакъв мистичен начин се подмладява.“


Завръщането в дома. Миналото, което изглежда безвъзвратно изгубено. Любовта, която подмладява. Вятърът, който ще преобърне времето и ще изпише с цвят от череши, че любовта не може просто да отмине.


„Това е едно от най-загадъчните, за самия мен,  неща, които съм писал. Няма нищо неразбираемо в самия текст, но някаква особено магия има в него. Докоснах се до свят, който все още не мога да проумея, а искам да го покажа на другите. Въпреки меркантилния свят, в който мислим, че сме се изгубили има един постоянен „вятър“, който разрушава цялата лъжа, с която много често се обграждаме. Мисля, че в пиесата „Любовта не може просто да отмине“ хората много ясно ще усетят този „вятър“, така коментира сценаристът и режисьорът на пиесата Радослав Гизгинджиев


Това в втората част от големия проект, който ще обиколи големите градове на България през пролетта и лятото. Първият моноспектакъл, който няколко пъти препълни клуб Библиотеката, бе с участието на младия пловдивски актьор Стефан Иванов -  „Моето име“, който провокира с дръзкия си текст  пловдивската публика. В проектът участва и поп певицата Йоко Захариев с моноспектакъла „Тук ли си?“, чиято премиера предстои отново в Пловдив.

Линк към събитието - тук.

Линк към трейлър на "Любовта не може просто да отмине" - тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин