Малки шахматни дарования от академията на Анатолий Карпов в Албена ще участват на престижен форум в Петерхов - Петерхоф, Русия - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Авг
01
Малки шахматни дарования от академията на Анатолий Карпов в Албена ще участват на престижен форум в Петерхов
ДАТА: Oт 01 Август 2015 до 10 Август 2015 МЯСТО:
Добави в календара
Малки шахматни дарования от академията на Анатолий Карпов в Албена ще участват на престижен форум  в Петерхов

Приключи успешно майското издание на шахматната академия на Анатолий Карпов в Албена. Днес малките участници се завръщат у дома с пъстроцветна колекция от емоции, спомени и нови приятелства.


Три от изявилите се 20 млади шахматни дарования ще имат изключителната възможност да покажат своите игрови умения в  турнира по шахмат в Петерхоф, Русия, който ще се проведе в периода от първи до десети август, тази година.  Виктория Радева, Валентин Митев и Мария Васова са избрани от шахматните ментори в Албена да се включат в престижното събитие и да се съревновават с руските си връстници.


Директор на турнира „Петровская ладья”в Петерхов, Санкт Петербург е Павел Другов- майстор на FIDE, депутат в градския съвет на Петерхов, методист, шахматен треньор, президент на детския шахматен клуб към Двореца за детско творчество на Петродворецки район-Санкт Петербург.


Невероятни приключения очакват родните млади шахматисти в града на фонтаните, пищната дворцова архитектура и музеи. Пожелаваме им достойно представяне, защото те показаха интересни стратегии на игра по време на първата сесия на шахматната академия на Карпов в перлата на черноморието Албена.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин