Maze All Stars - opening party - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Сеп
30
Maze All Stars - opening party
ДАТА: 30 Септември 2016 ЧАС: 20:00 МЯСТО:
Добави в календара
Maze All Stars - opening party

Maze All Stars: opening party club MAZE


В Maze слизаш, за да се издигнеш. Влизаш под кожата на града, на няколко метра под ул. Христо Белчев и усещаш пулса му. Underground по местоположение и убеждения, Maze е сред утвърдените алтернативни места в София. Не просто място за събития, Maze е средище, което събира най-креативната част от софийското общество.

И мазето, и лабиринтът са заложени в логото на Maze – затова няма правила за произнасянето на името. Посетителят е свободен да избере име и събитие според настроението си, за да се впусне в изследователски лабиринт от приключения. Започваме новия сезон с подобрен интериор и озвучаване, за да осигурим повече комфорт за публиката и артистите. Обновеният Maze разполага с 350 места, вдъхновяваща сцена и уютен бар.

В понеделник вечер ела да се насладиш на спокойна атмосфера и ценни колекции от напитки. Вторник е време за културни събития и срещи. Всяка сряда в Maze звучи експериментален джем сешън, но ако си скрит талант и имаш нужда от самостоятелна дебютна изява - заповядай в четвъртък. В петък и събота те каним на концерти на любими български и чуждестранни артисти, творящи в разнообразни стилове. It’s Your Live!

Новият сезон започва на 30 септември с пълна сцена и звезден джем сешън в състав:
Миленита
Васил Вутев (D2)
Миро Морски (Django Ze)
Християн (Оратница)
Весо (Мерудия)
Ерол (Уикеда)

Вход (на място / без предварителна продажба): 5 лв.


Линк към събитието във Facebook - тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин