Международен панаир на занаятите и изкуствата 2014 - Варна, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Авг
01
Международен панаир на занаятите и изкуствата
ДАТА: Oт 01 Август 2014 до 21 Август 2014 МЯСТО:
Добави в календара

Международният панаир на занаятите и изкуствата е най-голямото арт изложение в България. Съчетаващ в себе си традициите и съвремието в изкуството, днес Панаирът на занаятите и изкуствата е място за изява на едни от най-добрите автори в областта на изящното и приложно изкуство, художествените занаяти, музиката.


Демонстрациите на авторските умения дават възможност на посетителите да наблюдават на живо създаването на уникални творби. С представянето на повече от 100 участници в изложението и в съпътстващата програма, над 5000 посетители в деня на откриването, повече от 200 000 посетители за периода на изложението, Панаирът на занаятите и изкуствата е място за успешни продажби и бизнес контакти.


През 2014 г. Панаирът ще се проведе за 18-ти път.  За своята 18 годишна история, Международният панаир на занаятите и изкуствата се превърна в едно от най-атрактивните и очаквани културни събития за Варна и нейните гости.


През 2014 г. богатата съпътстваща програма на панаира ще включва събития с широк спектър на културни прояви. Допълнителна информация за панаира ще намерите тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин