Международен семинар по Ян стил Тайдзицюан 2015 - Бургас, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Май
10
Международен семинар по Ян стил Тайдзицюан
ДАТА: Oт 10 Май 2015 до 15 Май 2015 МЯСТО:
датата все още не е потвърдена
Добави в календара

Ян стил Тайдзицюан асоциация - България е създадена през месец март 2007 г. Нейната цел е да популяризира бойното изкуство Тайдзицюан на фамилия Ян, да обединява всички практикуващи това направление, да организира семинари, лекции и презентации, както и да поддържа пряка връзка с центъра на Международната асоциация по Тайдзи в Америка, Сиатъл, с главен ръководител лаошъ Ян Дзюн, 5-та генерация фамилия Ян.


От 2011 г. шъфу Станислав Багалев е първият Affiliated school instructor на International Yang Style Tai Chi Chuan Association за България. Днес съществуват 5 различни стила Тайдзицюан, като първообразът на системата е Чън стил, който векове е бил семеен стил. За първи през 1820 г. човек извън фамилията е посветен в тайните на системата.


Неговото име е Ян Лучан, който впоследствие става учител на императора и императорската гвардия. Това е и началото на традицията на Тайдзицюан във фамилия Ян. През 2012 г. ще се проведе трети международен Ян Тайдзи семинар в България с грандмайстор Ян Джун в спортна зала „Бойчо Брънзов”.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин