Мултиетничността в Пловдив и присъствието й в културния живот на града - дебат - Пловдив, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Ное
27
Мултиетничността в Пловдив и присъствието й в културния живот на града - дебат
ДАТА: 27 Ноември 2014 ЧАС: 18:00 МЯСТО:
Добави в календара
Мултиетничността в Пловдив и присъствието й в културния живот на града - дебат
Източник: mediacafe

27 ноември (четвъртък) 2014, 18:00, Пловдив, зала „Лотос“, ул. „Христо Г. Данов“ 34, Фондация „Отворени изкуства” – Пловдив представя:


Мултиетничността в Пловдив и присъствието ѝ в културния живот на града дебат. Темата разглежда Пловдив като град на различни етноси, преследявайки техните дейности в културната сфера. Интересно е да се види познават ли представителите на различните етноси събитията на другите и  има ли примери за сътрудничество.


С участието на д-р Ахавни Кеворкиян (съветник по културните въпроси към почетно консулство на Р. Армения в Пловдив), Геника Байчева (експерт Програми и Проекти, Общинска фондация „Пловдив 2019“), Сашка Гъделева (секретар на читалище „Шалом“), Ахмед Пехливан (директор на читалище „Кемал Ататюрк“), Модератор: д-р Мария Кисикова (ПУ „Паисий Хилендарски“).


Този дебат се провежда в рамките на проект "Българска мрежа за граждански диалог", който се финансира в рамките на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009 -2014 г.


На български език.


Вход свободен

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин