Мултимедиен концерт „Бетовен, Девета симфония“ - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Мар
24
Мултимедиен концерт „Бетовен, Девета симфония“
ДАТА: 24 Март 2018 ЧАС: 19:00 МЯСТО:
Добави в календара
Мултимедиен концерт „Бетовен, Девета симфония“

"Музиката е по-възвишено откровение от всяка мъдрост и философия", казват, че така я определя Лудвиг ван Бетовен.


В края на март, 24-ти (събота) от 19:00 часа в зала България ще зазвучи най- известната симфония на Бетовен, но в непозната досега светлина. От Фортисимо Фамилия са подготвили един различен концерт за възрастни, „Бетовен, Девета симфония“.


Концертът ще разкрие детайли от живота и тайни от силата на музиката на Бетовен. Организаторите го наричат “образователен”, с което разкриват, че публиката ще научи любопитни и не толкова популярни факти от живота на композитора. Освен това зрителите ще погледнат какво се крие в задкулисието на композицията на една от най- изпълняваните симфонии на Бетовен, Симфония #9, което ще им помогне да я чуят по- задълбочено.


Завладяващият актьорски талант на Ана Пападопулу и Валентин Ганев ще бъде вплетен в едно с интересно подбрана мултимедия. Голямата музикална палитра на Софийския филхармоничен оркестър ще дирижира маестро Максим Ешкенази. А гласовете на Национален филхармоничен хор „Светослав Обретенов“ ще разпръснат величието си в зала България.


Билети за концертите на Фортисимо Фамилия, могат да бъдат закупени на касите на Софийска филхармония, както и онлайн на www.eventim.bg ,www.ticketsbg.com.


Програма Фортисимо Фамилия се провежда с любезното съдействие на Фондация Америка за България. 

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин