Ние – XXI век - фестивал за деца - Слънчев бряг, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Авг
22
Ние – XXI век - фестивал за деца
ДАТА: Oт 22 Август 2014 до 29 Август 2014 МЯСТО:
Добави в календара
Ние – XXI век - фестивал за деца
Източник: sunny-beach

Лятото е идеалният сезон за мащабни мероприятия - времето е подходящо, хората разполагат с повече свободно време и са положително настроени към новите неща. Лятото е също така сезона, в който Слънчев бряг разцъфтява и приютява гости от цял свят.


Затова и Арт Център Кърнолски избира лятото за провеждането един от най-интересните детски фестивали- “Ние – XXI век”. От 22 до 29 август Слънчев бряг ще стане дом на събитието.


Това е международен фестивал на изкуствата, в който участват деца и младежи от цял свят- България, Русия, Украина, Молдова, Полша, Израел, Малта, Италия и много други. Тези талантливи млади хора имат възможността да покажат на голямата сцена на “НИЕ – XXI век” качествата си и таланта си, в условията на професионализъм. Провеждането на фестивал от такъв мащаб изисква отлични умения на организационния екип.


За мероприятието Арт център Кърнолски си партнира с Международната академия на изкуствата „Европа“. Патрон на събитието ще бъде Янка Такева- председател на Синдиката на българските учители. По програма официалното откриване ще се проведе на 24 август на сцена до хотел Кубан.


След три конкурсни дни, на 24 август фестивала ще бъде увенчан с Гала вечер в комплекс Арена (Свети Влас). На неговата сцена ще бъдат връчени наградите и отличията за проявилите се участници. Предвидени са търва, втора и трета награда; гран при за изключително изпълнение с художествена стойност и специални награди за най-младия изпълнител, за любимец на публиката и награда за артистичност.


Арт Център Кърнолски е неправителствена  организация , която от 28 години се занимава с провеждането на международни фестивали в България и Италия и с популяризирането на детското и младежко творчество. Нашата организация дават възможност на талантливи млади хора да покажат своето изкуство на голяма сцена и се стреми да се ангажира с различни социални инициативи, насочени към децата в неравностойно положение, както и към представителите на различните етнически групи.


Повече информация може да откриете тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин