Николай Урумов - От роля в роля - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Апр
18
Николай Урумов - От роля в роля
ДАТА: 18 Април 2015 ЧАС: 18:30 МЯСТО:
Добави в календара
Николай Урумов - От роля в роля

Ден: 18 април (събота) 2015 г.
Час: 18.30 ч.
Вход: 10 лв.


Съботната  вечер на 18ти април, точно в 18.30 ч,  големият Николай Урумов отново  ще ни отведе на едно много специално за него пътуване. Едно пътуване в неговия театрален свят, което продължава вече 25 години и е изпълнено с много театър, кино,музика и много емоции. Ще ни срещне с неотразимият си Бай Ганьо, с Маргариди от „Криворазбраната цивилизация“ от Д. Войников  и с много други от станалите вече култови негови роли в театъра и киното. 


Ще ни разсмее с весели истории, свързани с едни от най-големи те ни актьори Георги Калоянчев, Стоянка Мутафова, Георги Черкелов и др. Ще ни попее своите авторски песни и ще ни допусне много близо до себе си и своя вътрешен театрален живот. Очаква ви много емоционална вечер с невероятният Николай Урумов.


Не забравяйте да направите своята резервация Обадете се тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335 и запазете местата си, a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба тук или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката и театърът имат значение.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин