Nordic Soundscapes - Plovdiv 2019 - Пловдив, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Яну
12
Nordic Soundscapes - Plovdiv 2019
ДАТА: 12 Януари 2019 ЧАС: 21:00 МЯСТО:
Добави в календара
Nordic Soundscapes - Plovdiv 2019

Този уикенд предстои дългоочакваното откриване на Пловдив - Европейска Столица на Културата 2019. Програмата е пълна с многоцветни събития от всякакъв характер, а в кулминационната нощ на 12-и януари ще се проведе и специалното издание на платформатa за скандинавска музика и култура -  Nordic Soundscapes.


Събитието ще се проведе тази събота в клуб VOID, удобно позициониран в сърцето на Капана.


Във фейсбук ще го намерите ТУК.


Освен резидентите на платформата Мартин Илиев и Самуил Кехайов, към програмата на събитието ще се включат и Деница Чакърова и Пламен Кунов (Plamen K).


60814


 


Деница е основател на независимата общност Plovdiv Design Talk - срещи за споделяне на опит в сферата на дизайна с не-стопанска цел. Също така организира ежемесечни срещи на тема Потребителско Изживяване, като основател на UX MeetUp Plovdiv.


От по-малко от година започва да пуска музика в избрани пловдивски заведения. Хоби, което все повече е важна част от живота ѝ. Партита са с заглавие good vibes, защото точно това и ще усетите - селекция от съвременна скандинавска музика, от indie, през synth до new и dark wave.


Вечерта традиционно ще продължи със селекциите на Самуил Кехайов (sayulke) и Мартин Илиев (martin), обичайните заподозрените зад пултовете на Nordic Soundscapes, които, както вече знаем, са усъвършенствали магията на неусетното преплитане на нощ и ден, съпровождано от хипнотизиращите звуци на северната музика.


60813


Photos: Plamen K


***

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин