Нощ на книгите за Хари Потър - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Фев
18
Нощ на книгите за Хари Потър
ДАТА: 18 Февруари 2018 ЧАС: 11:00 МЯСТО:
Добави в календара
Нощ на книгите за Хари Потър

Магии, отвари и фантастични животни очакват участниците в"Нощ на книгите за Хари Потър "


Записванията за участие продължават до 12 февруари


Ежегодното събитие, посветено на героя от фантастичните романи на Джоан Роулинг – Хари Потър, ще събере отново всички негови почитатели на едно място в „Нощ на книгите за Хари Потър“. Събитието ще се състои на 18 февруари (събота) от 11:00 до 19:00 часа в Литературен клуб „Перото”, а вълшебната тема тази година е Фантастични животни, включваща идеи от всичките седем книги от поредицата, както и от допълнителните книги от колекцията на хогуортската библиотека.


В „Перото“ младите магьосници, вещици и мъгъли ще имат възможност да вземат участие във вечер, изпълнена със състезания, магии, отвари и фантастични животни.


За най-добрите ще има награди и специални изненади, а партньорите ни от издателство „Егмонт“ ще зарадват участниците с книги.


53817


В „Нощ на книгите за Хари Потър“ ще се включи и „Корпусът за бързо гърмене“ – неформална студентска организация към Софийски университет „Св. Климент Охридски“. В нея участват настоящи, бивши и понякога бъдещи студенти-химици. Целта им е да популяризират науката химия и да покажат, че освен важна за нашия живот, тя е и много забавна.


Участието в събитието е безплатно, така че си вземете доброто настроение и цялата фенска страст и заповядайте в „Перото”!


Записванията продължават до 12 февруари /включително/.


ПЪЛНИТЕ УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В „НОЩ НАКНИГИТЕ ЗА ХАРИ ПОТЪР“ МОЖЕТЕ ДА ОТКРИТЕ В СЪБИТИЕТО!

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин