Нощ на книгите за Хари Потър - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Фев
18
Нощ на книгите за Хари Потър
ДАТА: 18 Февруари 2018 ЧАС: 11:00 МЯСТО:
Добави в календара
Нощ на книгите за Хари Потър

Магии, отвари и фантастични животни очакват участниците в"Нощ на книгите за Хари Потър "


Записванията за участие продължават до 12 февруари


Ежегодното събитие, посветено на героя от фантастичните романи на Джоан Роулинг – Хари Потър, ще събере отново всички негови почитатели на едно място в „Нощ на книгите за Хари Потър“. Събитието ще се състои на 18 февруари (събота) от 11:00 до 19:00 часа в Литературен клуб „Перото”, а вълшебната тема тази година е Фантастични животни, включваща идеи от всичките седем книги от поредицата, както и от допълнителните книги от колекцията на хогуортската библиотека.


В „Перото“ младите магьосници, вещици и мъгъли ще имат възможност да вземат участие във вечер, изпълнена със състезания, магии, отвари и фантастични животни.


За най-добрите ще има награди и специални изненади, а партньорите ни от издателство „Егмонт“ ще зарадват участниците с книги.


53817


В „Нощ на книгите за Хари Потър“ ще се включи и „Корпусът за бързо гърмене“ – неформална студентска организация към Софийски университет „Св. Климент Охридски“. В нея участват настоящи, бивши и понякога бъдещи студенти-химици. Целта им е да популяризират науката химия и да покажат, че освен важна за нашия живот, тя е и много забавна.


Участието в събитието е безплатно, така че си вземете доброто настроение и цялата фенска страст и заповядайте в „Перото”!


Записванията продължават до 12 февруари /включително/.


ПЪЛНИТЕ УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В „НОЩ НАКНИГИТЕ ЗА ХАРИ ПОТЪР“ МОЖЕТЕ ДА ОТКРИТЕ В СЪБИТИЕТО!

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин