Нова година в MIXTAPE 5 - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Дек
31
Нова година в MIXTAPE 5
ДАТА: 31 Декември 2017 ЧАС: 22:00 МЯСТО:
Добави в календара
Нова година в MIXTAPE 5

Т И С И 2 0 1 8


Новата година вече се подава зад ъгъла. Не знаеш къде да я посрещнеш? Отвори нова страница и напиши първите думи от твоята история на 31 декември в *MIXTAPE 5*. Защото през 2018-та всичко зависи от теб!


Тази година ще се вдигнат много шум и пара, защото "ТИ СИ 2018" обещава да те отведе в новата година с готина музика, прекрачвайки прага й с етно, фънк, drum and bass, реге и амбиент. Програмата на третото издание на събитието, организирано от "Фюжън Ембаси", ще вдъхнови съзнанието ти, ще зареди сетивата ти и ще разтърси тялото ти.


Началото на купона ще бъде ударно и в двете зали, но кой първи ще излезе на сцената, тепърва предстои да се разкрие. Този своеобразен минифест ще бъде белязан от "Джанго Зе", няколко луди жаби и твоята усмивка. Музикантите от една от най-любимите български банди ще вдигнат бързо градусите в залата, нагрявайки термометъра с максимум добро настроение.


Голямо българско парти без гайда? Няма начин. Новият фънки проект The Groovin’ Pipers ще вкара в новогодишната нощ едно малко по-нетипично звучене на гайдата и ще го примеси с твърдия саунд на рок инструментите. Зад фюжън бандата стои Хорхе, познат като диджеридуто на "Оратница".


И като споменахме "Оратница", не може да го направим само мимоходом. Секстетът, който през декември ще обиколи Европа за серия от концерти в различни градове, ще кацне на връх Нова година в голямата зала на клуб *MIXTAPE 5*. Бандата е подготвила няколко нови парчета специално за събитието. Те ще инжектират обичайната доза етнобас, но на степен втора, каквато подобно запомнящо се събитие заслужава. А ти си пред сцената!


Изпрати старата година, оставяйки се в ръцете на HMSU, чиито най-добри джиджеи ще селектират музиката. Главни виновници за перфектния й саунд и пристрастяващ ритъм ще бъдат High Roll, Ogonek и други.


Електронна музика, етно инструменти и мултимедийна визия? Да, ще има и това. Специфичното звучене на Vataff Project ще изпълни пронстранството с психеделик-техно, трип-хоп и амбиент. Музиката на Vataff притежава таланта да поражда с лекота дълбоко чувство на екстаз за едно трансцендентално преживяване, което ще те държи на крака.


Затова просто бъди себе си и покажи на какво си способен на 31 декември в клуб *MIXTAPE 5*.


Защото през новата 2018 ти си това, което искаш да си. Напиши сам историята, която искаш да ти се случи. Създай света, в който искаш да живееш. Защото ти си ключът. Ти си решението. Ти си отговорът. ТИ СИ на ход!


Първите 99 билета са на промо цена от по 10 лв. (- 60% редовна цена)


Грабни своя билет ТУК.


Повече за събитието ТУК.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин