Ново представление на Mаша и Мечока ще гостува в няколко български града - България - Peika.bg

iNews Novinite Econ 3e-News Insmarket Jenite Div OperationKino Sporta FitWell Sportuvai Peika NasamNatam Sever Programata Doctoronline Kulinar Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Апр
22
Ново представление на Mаша и Мечока ще гостува в няколко български града
ДАТА: Oт 22 Април 2017 до 28 Април 2017 МЯСТО:
Добави в календара
Ново представление на Mаша и Мечока ще гостува в няколко български града

След невероятния интерес към спектакъла Маша и Мечока: “Кутията нащастието“ и препълнените зали, оказали се недостатъчни да поберат всички желаещи, трупата от Русия ще представи на малчуганите най-новото си представление „Бъчва с мед“.


Постановката е създадена на база детския анимационен сериал "Маша и Мечока", подходящ за всяка възраст и все по-известен не само в България, но и по целият свят. Изпълнен с изключително голяма доза хумор, забавни моменти и интересни поуки, той се класира сред най-любимите детски филмчета в наши дни.


„Бъчва с мед“ е най-новото представление на руската трупа и България е една от първите страни, където то ще бъде представено. Маша е пресъздадена като палаво и любопитно момиченце, което по наивен и комичен начин изпада в забавни ситуации. Нейният добър и верен приятел Мечокът Миша пък се старае да я научи на мъдрости и да и помогне да излезе от всяка беда.


Представлението е с продължителност един час, а големите кукли, музиката, танците и специални викторини ще донесат много незабравими, весели емоции на присъстващите. Богатата и изключително атрактивна постановка е адаптирана на български език и представена на сцената на градовете: София, 22 април - зала 1 на НДК, Пловдив, 23 април - Дом на културата “Борис Христов“, Стара Загора, 24 април - Държавна опера, Бургас, 25 април - Държавна опера, Добрич, 26 април - Драматичен театър „Йордан Йовков“, Русе, 27 април „Доходно здание“ и Варна, 28 април - Фестивален и конгресен център.


Билети за всички представления могат да бъдат закупени от мрежата на ИВЕНТИМ, както и директно на касите по места. В Пловдив, билети се продават на касата пред общината.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин