Ново представление на Mаша и Мечока ще гостува в няколко български града - България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Апр
22
Ново представление на Mаша и Мечока ще гостува в няколко български града
ДАТА: Oт 22 Април 2017 до 28 Април 2017 МЯСТО:
Добави в календара
Ново представление на Mаша и Мечока ще гостува в няколко български града

След невероятния интерес към спектакъла Маша и Мечока: “Кутията нащастието“ и препълнените зали, оказали се недостатъчни да поберат всички желаещи, трупата от Русия ще представи на малчуганите най-новото си представление „Бъчва с мед“.


Постановката е създадена на база детския анимационен сериал "Маша и Мечока", подходящ за всяка възраст и все по-известен не само в България, но и по целият свят. Изпълнен с изключително голяма доза хумор, забавни моменти и интересни поуки, той се класира сред най-любимите детски филмчета в наши дни.


„Бъчва с мед“ е най-новото представление на руската трупа и България е една от първите страни, където то ще бъде представено. Маша е пресъздадена като палаво и любопитно момиченце, което по наивен и комичен начин изпада в забавни ситуации. Нейният добър и верен приятел Мечокът Миша пък се старае да я научи на мъдрости и да и помогне да излезе от всяка беда.


Представлението е с продължителност един час, а големите кукли, музиката, танците и специални викторини ще донесат много незабравими, весели емоции на присъстващите. Богатата и изключително атрактивна постановка е адаптирана на български език и представена на сцената на градовете: София, 22 април - зала 1 на НДК, Пловдив, 23 април - Дом на културата “Борис Христов“, Стара Загора, 24 април - Държавна опера, Бургас, 25 април - Държавна опера, Добрич, 26 април - Драматичен театър „Йордан Йовков“, Русе, 27 април „Доходно здание“ и Варна, 28 април - Фестивален и конгресен център.


Билети за всички представления могат да бъдат закупени от мрежата на ИВЕНТИМ, както и директно на касите по места. В Пловдив, билети се продават на касата пред общината.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин