ОТЕЛО - тийн концерта на Фортисимо Фамилия - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Фев
17
ОТЕЛО - тийн концерта на Фортисимо Фамилия
ДАТА: 17 Февруари 2019 МЯСТО:
Добави в календара
ОТЕЛО - тийн концерта на Фортисимо Фамилия

Ако познавате тийнейджър, който отчаяно търси стойностни събития и се нуждае от полезна имформация, можете да го насочите към зала “България”! Там на 17-и февруари музиката и словото отново ще кръстосат шпаги в драмата “Отело”.


На творческия ринг в надпреварата дали музиката или думите действат по-завладяващо ще излязат отборите на Деян Донков и Радина Кърджилова, защитаващи словото. А готови винаги да поспорят с тях, с невероятните си гласове, ще  отвърнат на удара Михаела Филева и Валери Турманов.


И за да има кой да отсъди кой прав и кой крив, от Фортисимо Фамилия са поканили хип-хоп изпълнителя ЖЛЪЧ, който ще разказва и отмерва темпото на тази битка.


Подкрепен от beatbox машината TRASHER и Софийска филхармония под диригентската палка на маестро Славил Димитров, ЖЛЪЧ ще има тежката задача да преведе публиката през една от най-любимите и поставяни Шекспирови истории.


След “Love story”, “Пълнолуние”, “Рицарска история”, “Божествена комедия” и “Сянката на пръстена” и този път образователната програма държи на прицел аудитория 14+.


Остават малко дни до 17-и февруари (само 2 след Св. Валентин). Планирайте бързо!
Мястото на срещата е в зала “България”.
Начало: 19:00 часа!


Билетите са в продажба на касата на зала “България, както и онлайн в сайта на Софийска филхармония!


***

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин