Официалната трибют банда на Deep Purple пристига в София - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Май
13
Официалната трибют банда на Deep Purple пристига в София
ДАТА: 13 Май 2016 ЧАС: 23:00 МЯСТО:
Добави в календара
Официалната трибют банда на Deep Purple пристига в София

На 13-ти май, най-добрата трибют банда на рок легендите Deep Purple – Pur.pendicular, ще изнесе първия си концерт в Sofia Live Club. Шоуто е част от предстоящото турне на групата, което включва държави като Германия, Полша, Швейцария, Франция, Дания, Холандия, Словакия, Русия Финландия, Австрия, Белгия и много други!


Рокаджиите не само ще изпълнят най-доброто от творчеството на легендите, но ще представят и няколко парчета от дебютния си албум, озаглавен 'tHis is the tHing', в който участие взимат самите Ian Paice & Roger Glover от Deep Purple, както и много други гости.
Музикантите от Pur.pendicular винаги са били в директен контакт с членовете на Deep Purple, не само при подготовката на кавърите, но са били на турне както с тях, така и с Joe Lynn Turner.

Това е единствената банда подкрепена от членовете на оригиналната група и посочена от тях за „Най-добрата Deep Purple трибют група“ в света. Това признание получават също и от Joe Lynn Turner, както и от таблоидите в Германия, Русия, Испания, Холандия, Полша, България, Индия и много други.

Почитателите на рок музиката ще имат възможността да станат част от истински хард-рок спектакъл, който ще нагорещи сцената в Sofia Live Club с не остаряващи парчета  като Smoke on the water, Black night, Hush и много други. 


Pur.pendicular са в състав: ирландецът Robby Thomas Walsh (вокал), италианецът Ernesto Ghezzi (кийборд), австрийците Bernhard Wels (барабани) и Simon Radner (бас) и германецът Frank Panê (китари).

Билети за събитието на цена от 15 лв., могат да бъдат закупени тук и партньорските каси: Sofia Live Club, Пикадили, Германос, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, Офис 1. Цената на място ще е 20 лв.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин