Опознай се - празник на личностното развитие и здравословния начин на живот - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Сеп
28
Опознай се - празник на личностното развитие и здравословния начин на живот
ДАТА: Oт 28 Септември 2014 до 29 Септември 2014 МЯСТО:
Добави в календара
Опознай се - празник на личностното развитие и здравословния начин на живот
Източник: ОС на събитието

На 28 и 29 септември в Южен Парк в София ще се проведе събитието „Опознай се – Празник на личностното развитие и здравословния начин на живот”, което се организира от Бизнес и нетуъркинг клуб с подкрепата на Столична община и Община „Триадица”.


Събитието обещава наистина да се превърне в празник за гр. София като участниците в него ще могат да се включат в много и интересни активности и инициативи. По време на събитието ще можете да посетите демо сесиите за това да познавате по-добре себе си и своите възможности, да управлявате собствената си енергия, арт терапии, работа със сънищата, креативност, привличане на пари, семейни констелации и много други. Сред презентаторите на събитието ще бъдат:


Мартин Иванов, Димо Желев, Еленко Ангелов, Петър Чакалски и Елза, Нели Гая, Жоро от Тринити, Ирена Георгиева и много други. Пълна програма на лекциите можете да видите тук. На открито ще се провеждат отворени практики по йога, пилатес, тай чи, медитация, музикална медитация, аеробика – занимания, в които всеки ще може да се включи.


Всеки от посетителите на Южен Парк ще могат да се запознаят с био и естествени продукти от природата, които ще бъдат част от изложбената част на събитието. В сутрешните часове на двата дни ще тече и акция за даряване на кръв организирана съвместно с Българска организация за доброволно кръводаряване и Националния център по трансфузионна хематология. Виж как можеш да дариш кръв.


Като част от събитието ще тече и инициатива за събиране на оставащите средства за изграждане на „Лабиринт с магически способности” в Южния Парк, идентичен на този в Рослинския параклис в Шотландия.  Рослинския параклис придоби световна слава чрез филма и книгата „Шифърът на Леонардо” на Дан Браун. 


Гвоздей в програмата на събитието ще бъде опитът за подобряването на световен рекорд за най-дълга йога-верига. Йога-верига е рекорд, в който участниците изпълняват последователно три упражнения от йога. Настоящият рекорд е 255 души, който е поставен на 6 октомври 2012 г. в САЩ. Ще се радваме на 28 септември всички заедно да успеем да удвоим настоящия рекорд и да влезем в рекордите на Гинес. Участие в световния рекорд по йога-верига не изисква да сте практикуващ йога, така че всеки е добре дошъл. Ще се радваме да се видим и да се забавляваме заедно на 28 и 29 септември в Южен Парк, София! Вижте повече тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин