Отворени врати в Gourmet Publishing - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юли
01
Отворени врати в Gourmet Publishing
ДАТА: 01 Юли 2015 ЧАС: 12:00 МЯСТО:
Добави в календара
Отворени врати в Gourmet Publishing

За втора поредна година Gourmet Publishing отваря вратите си за всички свои читатели и почитатели.


Тази година сме ви приготвили интересни срещи с нашите автори, презентации на различни теми, представяне на книгите ни и дейността ни. В началото на юни месец официално открихме и магазин Vintageclub, в който можете да намерите продукти с благороден произход - шоколади, кафе и чай, зехтин и маслини.

Каним всички любители на кулинарните и винените приключения да ни посетят в Деня на отворените врати!

Кога: 1 юли 2015 г. (сряда) от 12.00 до 19.00 ч.
Къде: гр. София, ул. „Лъчезар Станчев“ 5, Sopharma Business Towers, Търговски център, ет. 2

Вход свободен!

Ето какво сме подготвили за всички вас:

12.00 – 15.00 ч. – свободна среща с Ивелина Иванова, Вили Гълъбова и Йоана Петрова – автори на книгите „Домашен хляб“, „Виното е за всички“ и „Аромати от сърцето на дома“, издадени през последните месеци от Gourmet Publishing.

15.00 – 19.00 ч. – представяне на продукти с благороден произход от Vintageclub -магазин за вкусове и аромати: зехтин и маслини, шоколади, кафе и чай. Среща с вносителите.

16.00 ч. – презентация с дегустация на Йоана Петрова на тема "Кратка история на френския макарон".

16.30 ч. – презентация с дегустация на Йордан Дъбов на тема "Как да си направим кафе у дома".

17.00 ч. – презентация с дегустация на Вили Гълъбова на тема „Алпийските вина на Северна Италия

17.30 ч. – представяне най-новите преводни романи, издадени от Gourmet Publishing: „Ванилена сол“ на Ада Пареляда и „Последният пир“ на Джонатан Гримуд, представени от Девора от блога „Библиотеката“

18.00 ч. – презентация с дегустация на Ивелина Иванова на тема „Хлябът, квасът и маята“.

Заповядайте при нас, за да се запознаете отблизо с работата ни и да споделим интересни и вкусни моменти!

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин