Пътуващо автокино в София - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Апр
20
Пътуващо автокино в София
ДАТА: 20 Април 2015 ЧАС: 20:00 МЯСТО:
Добави в календара
Пътуващо автокино в София
Източник: Автокино

Пътуващо Автокино ще посети 24 Областни града на България между 6 Април и 30 Април 2015 г. Гледайте на 20 април прожекциите в София.


Всеки месец на една и съща дата ще се излъчват по 3 прожекции в 24-те Областни градове от 20:00 ч., 21:30 ч. и 23:00 ч. Киновечерите ще представят различни актуални Български, Европейски и Американски филми.

Автокиното се състои се от голям външен филмов екран, операторска кабина, щанд за храни и напитки и паркинг за автомобили. В рамките на това затворено пространство, посетителите могат да гледат филми в уединение и комфорта на своите автомобили.

Звукът се изпъчва от нискочестотно AM или FM радио, и се приема директно от радиото в автомобила на съответната честота.

Вижте дали пътуващото кино ще пристигне и във вашия град - тук. Ако искате да станете доброволец в Автокиното - кликнете тук.

Желаещите да присъстват могат да получат повече информация и да направят предварителна резервация тук или тук. Местата са ограничени до 40 автомобила. Цена на билета за един човек в автомобил - 9 лв.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин