Petrich Forest Fest - Петрич, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юни
23
Petrich Forest Fest
ДАТА: 23 Юни 2018 МЯСТО:
Добави в календара
Petrich Forest Fest

Какво по – хубаво от това да прекараш един прекрасен ден, заобиколен от невероятната природа на планина Беласица, посрещнат от хубава музика и много усмихнати хора. Да точно това страхотно чувство ще изпитат всички посетители на фестивала!


За първи път на територията на община Петрич се организира международен фестивал за музика и изкуства от подобен мащаб. Той ще се проведе на живописна поляна разположена по склона на планина Беласица, непосредствено пред едноименната хижа. В него ще вземат участие техно и хаус изпълнители както от България, така и от целия свят, като най-отличаващо се е името на украинската техно дива Marika Rossa


57074


Другите имена, които ще направят своето участие на фестивала, са :


OLMOST - родом от стария Провидънс, малък остров на Колумбия в Карибско море, OLMOST се премества в Италия в ранна възраст, израства между латино, черно и европейска музика. Тромпет и барабани са първата му любов в музиката, изучавайки Джаз и африканските перкусии до 2005 г., когато присъства на първото си електронно музикално участие на живо от Леговелт. Очарован от това, което изпитва, връщайки се към един примитивен племенен инстинкт с цялата тази съвременна технология, той реши, че електронната музика е негов начин да се изразява. Оттогава се е отдал на стилове като:  House, DnB, Psytrance, Techno, Dub, Minimal, Break Beat ... като основно изследвал всеки ъгъл на тази музика. След като се премества в Берлин през 2012 г., той започна да насочва вниманието си повече към House and Techno, най-накрая да открие своята идентичност в новия си дом, Амстердам.


57072


Съчетавайки барабани и живи инструменти, той е активен участник в градската сцена, изпълнявайки проекти като "Techno Tribe" и "Zondagskinderen". Смесвайкки,  дълбок племенен звук с интензивна енергия и живи барабани, той ще ви направи съпричастни в музикалното му пътешествие.


JAMES ROW - Джеймс Роу е техно / techhouse DJ. Изявявайки се  в „ъндърграунд“сцената на Амстердам, Джеймс също така е домакин на своето „Together party“  в нощния клуб „Panama” в Амстердам и Techno tribe в клуба " Amsterdams Sugar factory ".


Вечерта ще бъде допълнена от някои от най – значимите имена на Българската „ТЕХНО“ сцена като : гигантите BALTHAZAR & JACKROCK , ANDREZ, резидентите на CONJURE Zett Feral & Marico, както и някои млади артисти за които все повече ще се чува на международната сцена и именно NIKOLAY KIROV, TENEBRIS и ANTONIO SANTOS.


 57075


За да допринесе към настроението специално за посетителите организаторите са избрали една наистина нестандартна локация! Кътче от България, което със своята живописна природа ще направи престоя на всички нас уникален. Под жаркото слънце на буйното лято очаквайте освен страхотна музика, също така и Арт Експо, зона за отдих и още много други изненади.


Пригответе се за много горски приключения, забавления, и не на последно място - 14 часа електронна музика под звездите. 


Входът ще бъде напълно безплатен!

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин