Помощ, имам две деца - комедиен спектакъл по текст на Здрава Каменова - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Окт
31
Помощ, имам две деца - комедиен спектакъл по текст на Здрава Каменова
ДАТА: 31 Октомври 2014 ЧАС: 18:30 МЯСТО:
Добави в календара
Помощ, имам две деца - комедиен спектакъл по текст на Здрава Каменова
Източник: Студио 5

Ден: 31 октомври (петък)
Час: 18.30 часа
Вход: 10 лв.


„Помощ, имам две деца! (Дневникът на един баща)” е една история за „всеки, който е, ще бъде, имал е, или има баща.”, и на която ще се заливате от смях в Studio 5 на 31 октомври (петък), от 18.30 ч. 


Истерично смешна и сърдечна среща с един мъж, който остава вкъщи с двете си малки деца, за да даде възможност на жена си да прави кариера. В тежката битка между мъжкото начало и дълга към семейството, кое надделява?  Дали ще оцелее, дали ще се пречупи? Дали ще намери начин да се наспи, да се изкъпе, да остане насаме с НЕЯ-неизживяната си страст. Какво го прави щастлив? Ироничен и затрогващ поглед към бащинството.


Това е непринуден, лек, забавен разказ на един баща за трудното му всекидневие обвързано изцяло с пет годишния му син и малката му дъщеричка. А китарата, на която мечтае да се научи да свири все остава недокосната,защото между това да открадне време за себе си и това да се отдаде докрай на любимите си хора той, като че ли все избира второто.”, казва авторката Здрава Каменова, която пише представлението в стил Stand Up комедия за своят съпруг – актьорът Кирил Бояджиев, след раждането на второто им дете.


И открехва още малко завесата „Нашият герой разказва за абсурдните ситуации, в които изпада всеки ден и как и доколко се справя с тях. Вярваме, че сме създали един симпатичен, комичен и затрогващ образ на един добър баща и съпруг, който ще предизвиква едновременно смях, съчувствие и възхищение. А темата на спектакъла е близка до всеки, който е, ще бъде, имал е или има баща.”


Смейте се от сърце с Кирил Бояджиев в „Помощ, имам две деца!” и  не забравяйте  да резервирате местата си на тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335 (след 14ч), a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката и театърът имат значение.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин