Премиера на книгата на Виктор Мухарски – Мъничко рими за дечица любими - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Ное
26
Премиера на книгата на Виктор Мухарски – Мъничко рими за дечица любими
ДАТА: 26 Ноември 2016 ЧАС: 12:00 МЯСТО:
Добави в календара
Премиера на книгата на Виктор Мухарски – Мъничко рими за дечица любими

Първа по рода си детска книга излиза на пазара у нас


На 26 ноември от 12:00 ч. в Книжен център „Гринуич“ ще се проведе премиерата на книгата на Виктор Мухарски – „Мъничко рими за дечица любими“. Заедно с издателство „Лавици“ ще представим последната книга на автора.

Изданието е насочено към всички малчугани, както и към техните родители, които обичат да четат. Книгата е съставена от две части - стихчета и рисунки за оцветяване, като илюстрациите са дело на младия български художник Радослав Соколовски. Стихчетата обхващат различни тематики, някои от които са на еко вълна. По един забавен и приятен начин, тази книга едновременно учи децата и освен това им помага с решаването на някои житейски проблеми от най-ранната възраст. Главите в книгата носят имена на случки, които всеки един от нас някога е изпитвал: "Първи ден в детска градина/на училище", "Смелост", "Талантът", "Млечното зъбче", "Помагай вкъщи", "Чиста рекичка" и много други.


"Книгата е уникална и отговоря на всички нужди на децата. Ако искат - може да си рисуват или оцветяват, а след това да си четат стихчетата. Изданието е така направено, че да е забавно и на родителите, в случай, че те решат да четат книгата на своето детенце. Освен много смях, в тази книга има поуки и забавление", заявиха от Издателство Лавици.
Книгата може да се закупи онлайн от фейсбук страницата на Издателство Лавици, както и от добрите книжарници в страната.


Заповядайте на 26.11 от 12:00 ч. в Книжен център „Гринуич“! Ще бъде забавно!

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин