Приятели за Мирелла - благотворителен концерт - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Сеп
11
Приятели за Мирелла - благотворителен концерт
ДАТА: 11 Септември 2015 ЧАС: 19:00 МЯСТО:
Добави в календара
Приятели за Мирелла - благотворителен концерт

Приятели, музиканти и актьори се събират на 11.09. в зала 11 на НДК, от 19,00 ч., за да докажат още един път, че изкуството притежава най-голямата положителна сила – тази на обичта, съпричастността и способността да променяш съдби и очаквания.

„Приятели за Мирелла“ е благотворителен концерт, който има за цел да помогне на едно момиче, което няма семейство, няма роднини, но има истински приятели, които се грижат за нея от години и поддържат искрата на живота й.


Филип Аврамов, Йоана Буковска, Дичо, Лео, Ники Станоев, Елица Котева от „На кафе“, Ника Любецкая, Ралица Ковачев-Бежан, Мариана Йотова, Владо Димов, Надя и Алекс (екс Deep Zone Project), Весела Морова, Светльо и Цветелина от Expose, ансамбъл „Чинари“ са част от благотворителния концерт, който ще помогне за събиране на средства за Мирелла.

Преди осем месеца Мирелла Събева влиза в болница за отстраняване на аневризъм в мозъка. По време на операцията се запушва стенда, който са й поставили, и получава исхимичен инсулт. Последствията са пареза на леви крайници. Тя има нужда от постоянни грижи и рехабилитация, за което са нужни средства. До момента лечението й трупа задължения на стойност 20 000 лв.


Това не е първата инициатива, която приятелите й организират, за да поддържат живота й. Мирелла е малко по-добре от първоначалното си състояние, но са необходими още усилия, за да се възстанови напълно.

Билети на касите на НДК, както и тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин