Пробуждане - фестивал с музикална сцена и експо - Ямбол, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Май
30
Пробуждане - фестивал с музикална сцена и експо
ДАТА: Oт 30 Май 2015 до 31 Май 2015 МЯСТО:
Добави в календара
Пробуждане - фестивал с музикална сцена и експо

“Пробуждане” не е просто име – това е истинският девиз на това събитие, във всеки един смисъл на думата. Това е фестивал за всички хора, които изпитват жажда за Пробуждане на личностно ниво, но и на глобално – Духовно, културно; национално и световно.


Този фестивал е първото по рода си събитие, което включва както музикална сцена, така и експо на тема здравословен живот, личностно и духовно развитие, търсене и пробуждане.


Музикалната програма включва Български и международни артисти, които представят звук с дълбоки корени, вплетени в древността и цветове, разцъфнали в актуални багри.


Някои, от изпълнителите, които ще можете да чуете и видите са: аудио-визуалния проект на Иван Шопов (Balkansky) и Теодосий Спасов, както и самия Теодосий с неговия квинтет; Суфи колектива от Кония HIC Foundation, които ще се представят с въртящи се дервиши, музика и калиграфия; експерименталната фолк група  Kayno Yesno Slonce и много други.


Фестивала ще се случи на 30-ти и 31-ви май в парка на град Ямбол. Освен че входа е свободен, ще има много безплатни изненади за посетителите.


Къде - парка на град Ямбол


Кога - 30-31-ви Май


Вход – безплатен.

Програма - вижте тук.

Как да стигнете до там - вижте тук.

Нощуване - вижте тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин