Пролетен базар на българското сирене във Вино Оренда - вход свободен - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Мар
28
Пролетен базар на българското сирене във Вино Оренда - вход свободен
ДАТА: 28 Март 2015 ЧАС: 14:00 МЯСТО:
Добави в календара
Пролетен базар на българското сирене във Вино Оренда - вход свободен

На 28.03 почитателите на българското вино и автентичните български продукти ще имат възможността да посетят пролетен базар на българското сирене във Vino Orenda. 28 Март, 2015 г., София (14:00 ч.-18:00ч.)


По традиция единственият магазин само за българско вино - Vino Orenda  организира  базар, на който ще бъдат представени освен интересни български вина и автентични традиционни продукти. Този път акцентът са български сирена от малки мандри от чисто производство и био сертифицирани такива. Ценителите на хубавото вино ще имат уникалната възможност да се насладят на премиери на нови реколти бели вина и розе.


Всяка седмица във Vino Orenda се представя по една не толкова популярна на масовия пазар българска винарска изба, а периодично в магазина се организират събития съвместно с различни производители на занаятчийски оригинални продукти, които споделят обща концепция за чисто и независимо производство, най- близко до домашното.


В пролетния базар ще вземат участие сайтът за традиционни продукти от малки производители БГ Бакалия, българската марка за Био продукти HARMONICA и магазинът за месни и млечни български деликатеси Магазин МезеТо. Посетителите на базара ще имат възможност да опитат продуктите. Ще могат също така да получат съвети за избор на вино и да изберат измежду богатата селекция вина в магазина.


Асен Цеков, собственик на Vino Orenda е любител на виното, убеден, че в България се правят много качествени вина с модерна визия и уникален вкус. Той превръща своето хоби в нова професия и се заема с амбициозната задача да покаже новото лице на българското винопроизводство.


Адресът е бул. „Македония“ № 50А в София. (вход откъм бул. Скобелев)


Вход свободен.


Заповядайте!


Екипът на Vino Orenda Wine Shop 

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин