Пролетен базар за бижута и аксесоари "На горния рафт" - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Апр
01
Пролетен базар за бижута и аксесоари "На горния рафт"
ДАТА: Oт 01 Април 2023 до 02 Април 2023 МЯСТО:
Добави в календара
Пролетен базар за бижута и аксесоари "На горния рафт"

Имаме удоволствието да ви поканим на пролетното издание на единствения в България специализиран базар за бижута и аксесоари „На горния рафт”. Със своята 7 годишна история той изгради име и се утвърди като място за изява на най добрите творци на ръчно изработени бижута.


Специалната ни селекция ще помогне на посетителите да се докоснат до красотата, настроението и емоцията, която носи ръчната работа, да опознаят авторите, да погледнат на света през техните очи и да се потопят в атмосфера на творчество и оптимизъм. Подборът ни включва бижута от сребро, порцелан, метал, текстил, кожа, бродерия с мъниста, полимерна глина, смола, естествени камъни.
Представяйки майсторите на авторски бижута, бихме искали да ги подкрепим и да им дадем възможност да открият новите си почитатели, а творбите им да донесат радост на новите си собственици. Желанието ни е, да превърнем събитието в цветен празник, където можем да поговорим, да разменим слънчеви усмивки и да изберем накит от десетки нови колекции!


Очакваме ви на 1 и 2 април 2023 година в красивата страда на Централен дом на архитекта, ул.”Кракра”11, в уютната и светла зала на първия етаж и с удоволствие ще ви съдействаме, в случай, че имате желание да направите интервю с някой от творците или да отразите нашата инициатива.

Повече информация за събитието, както и представяне на отделните автори, които ще се включат в пролетното издание на базара за ръчно изработени бижута, можете да намерите тук:


нашата Facebook страница - Базар за бижута и аксесоари На горния рафт 


събитието - На горния рафт: базар за бижута и аксесоари.


блога на marabu.bg - https://blog.marabu.bg/category/na-gorniya-raft-predstavia

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин