Queen Real Tribute в Mixtape 5 - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Апр
27
Queen Real Tribute в Mixtape 5
ДАТА: 27 Април 2017 ЧАС: 22:00 МЯСТО:
Добави в календара
Queen Real Tribute в Mixtape 5

На 27 април шоуто в *Mixtape 5* продължава с Queen Real Tribute!
Най-добрият Queen Live tribute проект гостува в София за пръв път за всички фенове на легендарните QUEEN!


На 27 април в клуб *Mixtape 5* гостува бандата, обиколила света с впечатляващото си лайв шоу в чест на Queen. Хиляди фенове остават без дъх, потопени в „Бохемската Рапсодия“ и зашеметяващата прилика в звучене и усещане на едни от най-значимите фестивали и концерти, посветени на Queen. Queen Real Tribute Band са безсъмнено най-мащабният в момента действащ трибютен проект на рок легендите. Музикантите гостуват дебютно у нас!


Queen Real Tribute не само подаряват брилянтно живо изпълнение в духа на автентичните Queen. Те изпипват реалния им облик с впечатляващи костюми, обличани на едни от най-незабравимите концерти на бандата на Фреди.


Пренасяме се във Вселената на легендарния рок със звука на автентичната китара, специално закупена от Queen Real Tribute Band. Техният китарист свири на живо с помощта на стотинка, вдъхновен от Brian May. Целта е идеална и изпълнена – идентичен звук с първообраза на китарата*Queen*. Като перфектен завършек добавяме гласа на вокалиста, който е главозамайващо идентичен с този на космическия Меркюри.

“The Show Must Go On, We Are The Champions, I Want to Break Free,Radio Ga
Ga, We Will Rock You, Bohemian Rhapsody...са само част от емблематичните парчета, с които Queen Real Tribute Band ще ни разтърсят на живо в *Mixtape 5* на 27 април.


Музиката преди и след живото изпълнение на бандата ще бъде умело подбирана от най-добрия разбирач в тази и още няколко области, а именно Краси Москов!

Билетите са вече в продажба на цена от 10 лв. в мрежата на Eventimю
При останала наличност билети ще се продават на цена от 15 лв. на входа на клуба.


Следете събитието във фейсбук
18 +

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин