Рок фестивал в Могилово - България - Peika.bg

iNews Novinite Econ 3e-News Insmarket Jenite Div OperationKino Sporta FitWell Sportuvai Peika NasamNatam Sever Programata Doctoronline Kulinar Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юни
09
Рок фестивал в Могилово
ДАТА: Oт 09 Юни 2017 до 11 Юни 2017 МЯСТО:
Добави в календара
Рок фестивал в Могилово

Рок фестивалът “MIDALIDARE – ROCK IN THE WINE VALLEY” ще се проведе на 9, 10 и 11 юни в Могилово


Засега обявените групи са W.A.S.P, Gotthard и Udo Dirkschneider, а съвсем скоро ще бъде посочена и още една световна банда. Организаторите от Мидалидаре и Bulgarian Live Music споделят и част от възможностите за настаняване. „Работим в посока да осигурим подходящи и разнообразни местa за настаняване на нашите гости. Ще бъдат обособени няколко къмпинг зони за палатки и кемпери на територията на селото. На гостите ще бъде предоставен безплатен осветен и охраняем паркинг”, споделя Александър Алексиев, управител на Мидалидаре.


Хотели:
За момента са договорени тризвезден хотел в Стара Загора и четиризвезден хотел в Старозагорски Минерални бани, където съответно срещу 30 или 45 лева на човек за двойна стая феновете ще получават нощувка, закуска и транспорт до концертите и обратно. Желаещите да резервират стая, могат да направят своя избор за хотел Сити и хотел Армира. Пълна информация и контакти за резервация можете да получите тук. 


Къмпинг зони:
Зона Винарна – в района на винарна Мидалидаре ще бъде разположена ексклузивната зона, само на метри от сцената, с достъп до ток, вода, тоалетни и душове. Феновете, които искате да се настанят там могат да го направят срещу 15.00 лв за целия период на фестивала. За тези, които нямат собтвени, организаторите са подготвили палатки тип “алпийки” за двама души, които могат да бъдат закупени на цена от 35.00 лв. и след това остават притежание на купувачите без допълнителни такси. Необходима резервация на телефон: + 359 87 81 41 579 или на e-mail: rock@midalidare.bg


Зона Лозови масиви – на около 800 метра от сцената ще бъде разположена безплатна зона за палатки с достъп до тоалетни и душове. Необходима предварителна резервация на тел: + 359 87 81 41 579 или на e-mail: rock@midalidare.bg


Зона Язовир – на два километра от винарната и сцената, до язовир Могилово ще бъде разположена втората безплатна зона за палатки, отново с достъп до тоалетни и душове. Необходима предварителна резервация на тел + 359 87 81 41 579 или на e-mail: rock@midalidare.bg


Паркинг Зона
В зоната пред винарната ще бъде разположен осветен и охраняем, безплатен паркинг за всеки, който дойде със своя автомобил, каравана или кемпер и иска спокойно да се наслади на фестивала, без да се притеснява.


Всички фенове, които решат да са част от фестивала настанени на палатки, ще трябва да си носят спални чували и оборудване по собствена преценка. „Още когато стартирахме идеята за Midalidare Rock In The Wine Valley бяхме наясно, че настаняването ще е важен момент за феновете и от ден първи работим по всички възможности. Щастливи сме, че имаме варианти за всеки вкус” завършва Алексиев.


Всеки, който иска да запази своето място на фестивала може да го направи тук, като избере предпочитания за него вариант.


Билети: в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, THE MALL, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи.


***


Ясни са бандите за Piraeus Battle of the bands на Midalidare, Rock In The Wine Valley


Групи от България, Румъния, Израел, Сърбия и Шотландия забиват на 09 юни в Могилово


След обиколка на 4 града и прослушване на 23 банди на живо, журито на Piraeus Battle of the bands в състав Aura, Звезди и Митко Кърнев избра българските групи, които ще свирят на Midalidare, Rock In The Wine Valley. Drive your life (Варна), Seconday (Ямбол), явили се на кастинга в Пловдив и Der hunds (София) ще са родните групи, които ще се борят за сърцата на публиката в долината на виното и възможността да закрият вечерта на 10-и юни, след Gotthard. „Не ни беше никак лесно, видяхме страхотни банди и израстване на родната сцена след последния battle, който проведохме преди две години. Прави впечатление, че групите идват подготвени и то не само с добра музика, но и с цялостно предстaвяне, което включва сценично поведение и популяризация в социалните мрежи. Сега идва най-трудната задача, а именно вотът на публиката“, споделя Звезди.


Останалите групи, които ще се борят за голямата награда на Midalidare, Rock In The Wine Valley са Katara (Румъния), Rrichtervoid (Румъния), Desert (Израел), Steel Hornet (Сърбия) и The broken ravens (Шотландия). „В Румъния имахме подобен кастинг, както в България, там работим с наши партньори, а другите три групи бяха сред кандидатсвалите от чужбина и одобрени от журито“, разказват от Bulgarian Live Music.


Първата вечер на фестивала ще завърши с трибют на Metallica от Hammerhead.


48267


„Midalidare, Rock In The Wine Valley” ще се проведе на 9, 10 и 11 юни 2017-а година. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, THE MALL, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи, както и на място в Мидалидаре. Цените на билетите са:


За целия фестивал:
- 70 лева (редовна цена) - до 31 май 2017г.
- 80 лева (last minute) - от 01 до 11 юни, 2017г.


Еднодневни:
- 50 лева (редовна цена) - до 31 май 2017г.
- 60 лева (last minute) - 01 до 11 юни, 2017г.


Желаещите да са част само от Piraeus Battle of the bands ще трябва да заплатят 10 лева, за да видят изпълненията на младите банди.

Коментирай
Други събития
Юни
15
-
Юни
18
Фестивал за 3D улично изкуство
Фестивали Велико Търново, България
Добави в календара
Юни
24
-
Юни
25
Фестивал София Диша 2017
Фестивали София, България
Добави в календара
Юни
30
-
Юли
01
Фестивал HILLS OF ROCK 2017 в Пловдив
Фестивали Пловдив, България
Добави в календара
Юли
14
-
Юли
16
Фестивал „Лятна случка” – Карандила 2017
Фестивали Сливен, България
Добави в календара
Юли
28
-
Юли
30
Четвърти Бургаски фестивал на виното
Фестивали Бургас, България
Добави в календара
Абонирайте се за нашия бюлетин