Семинар Как да печелим от интернет? - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Окт
13
Семинар Как да печелим от интернет?
ДАТА: 13 Октомври 2016 ЧАС: 09:00 МЯСТО:
Добави в календара
Семинар Как да печелим от интернет?

Един от най-успешните Интернет предприемачи в България, автор на 2 книги за интернет бизнес е готов да отговори на всичките ви въпроси и да ви помогне да откриете своя начин да печелите от интернет. Александър Ненов вярва, че всеки може да печели от безкрайния пазар в мрежата. Участвайте в събитието, за да разберете кой е правилният път за вас!

» Как да печелите от своя уебсайт
» Как да печелят от интернет БЕЗ да имате уебсайт
» Как да изградя уебсайт за (без пари)
» Как да намерите финансиране на своя интернет проект
» Как да изградят електронен магазин за 1 минута (демонстрация на живо)
» Как да печеля от кликове, импресии, публикации, рекламни агенции, продукти, “суб-продукти” и своята онлайн репутация.
» Как да печелят от съдържание за възрастни
» Как да планират, развиват, изграждат и продадат своя бизнес.
» Как да продадат своя бизнес


Александър Ненов е интернет предприемач от 1997 година, като е работил като програмист, мениджър и консултант на повече от 200 интернет проекта. Реализира най-голямата публична сделка в българския интернет пред 2007 г. с продажбата на сайта Teenproblem.net. Работи като мениджър за една от най-големите интернет медийни групи в страната – Инвестор.БГ АД. Лектор е на серия от семинари, свързани с онлайн бизнеса и иновациите, в City University, Нов български университет, Форум “Нови пазари”, Digital Biblio Technologies, TravelMind, “Маркетинг с нулев бюджет” и др. Носител е на наградата „Рицар на книгата“ и многократно е печелил наградите на конкурса БГСАЙТ. Автор е на бизнес книгите „На 1 клик разстояние“ и „Как да печелим в интернет?“.

Александър Ненов не е обичаен предприемач. Дълги години той изучава Биотехнологии и завършва екзотичната специалност “Медицинска кибернетика”. В ежедневната си работа комбинира мениджърските си умения и познания по програмиране с модели от живата природа. Така достига до нови и нестандартни решения при управлението на проекти, създаването на онлайн системи, както и управляване и насочване на потребителското поведение.

През 2008 г. е поканен на European Social Networking Task Force – среща, организирана от европейската комисия в Брюксел с цел създаване на нови правила за безопасен интерент. Той и тогавашният му колега (настоящ партньор в бизнеса) Божидар Бончев са представителите на България на срещата, в която участват Google, Facebook, Yahoo Europe, Microsoft, MySpace, YouTube и др. Създава компаниите Reshenia.com и Dynomica.eu чрез, които предлага голяма гама от онлайн услуги. 

В последните години Александър Ненов е консултирал и участвал в реализацията на различни онлайн проекти и интернет кампании за някои от най-големите фирми в страната и Европа, сред които Investor.BG, Peika.bg, NasamNatam.com, GoGuide, HiComm, Microsoft, Samsung, Coca-Cola, KLM.


Билети за събитието: https://alexnenov.tothetop.bg/

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин