Sentimental Swingers представят своя първи албум - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Апр
25
Sentimental Swingers представят своя първи албум
ДАТА: 25 Април 2015 ЧАС: 21:30 МЯСТО:
Добави в календара
Sentimental Swingers представят своя първи албум

Предстои голям коцерт на суинг триото, което ще представи албума премиерно в Sofia Live Club


Първият албум на Sentimental Swingers вече е факт и беше представен предпремиерно пред многобройна публика в Пловдив снощи, 18 април. Феновете на Деси, Рони, Вера и Михаил Йосифов секстет получиха възможността първи да чуят новите песни от албума „Cradle of Love“ и да се нaсладят на изключителното шоу на триото  в клуб „Библиотеката“.


„Пълният клуб в Пловдив ни изненада много приятно. След това посрещане вече мислим за по-голям концерт в града, с който да зарадваме отново НАШИТЕ ПОЧИТАТЕЛИ и онези, които не успяха  да ни видят и чуят в събота. Обмисляме и голямо шоу през лятото на открито“, споделят Рони, Деси и Вера.


На 25 април, събота, столичният клуб Sofia Live Club ще домакинства следващия голям концерт на Sentimental Swingers. Почитателите им ще могат да видят любимите си изпълнителки в нови авторски костюми, специално създадени от тях за представянето на албума им Cradle of Love. За най-запалените по суинга Lindy Hop Bg. са подготвили и Swing dance atelier, което ще стартира в 21:30 часа в Sofia Live club. Всиюки гости на Sofia Live Club ще могат да се научат да танцуват специалния танц към парчето “Swing me on the cradle of love”, за да могат да танцуват в ритъма на суинга заедно с Деси, Рони и Вера от Sentimental Swingers.


От 20 до 30 април 2015 година в Mall of Sofia, където триото ще гостува, най-верните фенове на суинг - музиката ще получат уникалната възможност да се сдобият с новия им албум или да спечелят покана за концерта им в София в Sofia Live Club.


За албума:


Албумът на Sentimental Swingers и Михаил Йосифов "Cradle of Love" се появява четири години след първия лайф на групата и след два издадени сингъла - Unemployed lovers от 2012 г. и Life Is An Eternal Swing от есента на 2014 г.


Днес първият им албум е вече факт, благодарение и на подкрепата на Музикаутор. Cradle of Love включва 11 песни - 9 авторски и 2 на големия композитор от миналото - Йосиф Цанков, част от текстовете са на Златна Костова - виртуозен преводач (“Приятели”, “Женени с деца”, “Ало! Ало!”), журналист и поет, на Марий Росен, който преди броени дни спечели “ИКАР” за режисурата на спектакъла си “Влиянието на гама-лъчите върху лунните невени”, на Андре Шандел и на Асен Разцветников (“Недей тъгува”). Всички композиции в Cradle of Love Sentimental Swingers записват с изключителните музиканти от Михаил Йосифов секстет и Михаил Вл. Йосифов - китара, които неизменно ги съпътсват на сцената от тяхното създаване до днес.


Cradle of Love се появява месец след затворената прожекция на филма Life Is An Eternal Swing в рамките на София Филм Фест 2015. Режисьор на лентата е белгиецът Андре Шандел, а между главните действащи лица са Рони, Деси и Вера.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин