Сихре - специализирано изложение за хотелско, ресторантско, кетъринг и спа оборудване 2015 - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Ное
11
Сихре - специализирано изложение за хотелско, ресторантско, кетъринг и спа оборудване
ДАТА: Oт 11 Ноември 2015 до 14 Ноември 2015 ЧАС: 10:00 МЯСТО:
Добави в календара
Сихре - специализирано изложение за хотелско, ресторантско, кетъринг и спа оборудване

Предстои най-голямото в страната изложение за хорека сектора.

Събитието е домакин на националната квалификация на състезанието за професионални готвачи Bocuse d’Or.

В края на всяка година традиционно се провежда най-голямото в страната изложение за хотелско, ресторантско кетъринг и Спа оборудване Сихре. Събитието ще отвори врати в Интер Експо Център между 11 и 14 ноември, а участие ще вземат български и чуждестранни компании, представители на 80 световни бранда.

Паралелно със Сихре ще се проведат и международните изложения Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното и Интерфуд & дринк. Миналата година съвместно проведените събития бяха посетени от 16 472 български и чуждестранни специалисти, както и от широка публика.


Какво ще се случи тази година

И тази година се очаква Сихре да предостави панорамен поглед над развитието на хорека сектора. Програмата включва тематично разделени зони за фирмите участници и атрактивни зони за демонстрации. Сред тях са националните квалификации за най-престижното състезание за професионални готвачи Bocuse d’Or, които ще излъчат българския представител на престижния конкурс в Европа. Те се организират от Българската Асоциация на Професионалните Готвачи (БАПГ), а домакин е Интер Експо Център.

Състезанието, създадено преди 27 г. от прочутия шеф-готвач Пол Бокюз, има за цел да представя и популяризира таланта на най-добрите готвачи. На всеки две години се организират три регионални квалификации – Bocuse d’Or Европа, Азия и Латинска Америка.


Освен професионалните готвачи в Сихре отново ще участват и майстори баристи, които ще показват различни начини на приготвяне на специални сортове кафе. За втора година в рамките на изложението ще се проведе Beverage Convent, където ще се проведат демонстрации, презентации и обучения за всички любители на добре поднесените и качествени напитки.


Българската туристическа камара ще проведе семинар за категоризирането на туристическите обекти, концесиониране на плажовете и дейностите на туристическите информационни центрове.  Очаква се Асоциацията на интериорните дизайнери в България и Софийската професионална гимназия по туризъм също да демонстрират развитието си, чрез творби и продукти на Сихре.  

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин