Sofia Graffiti Battle III - графити, музика и работилници - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Сеп
22
Sofia Graffiti Battle III - графити, музика и работилници
ДАТА: Oт 22 Септември 2018 до 23 Септември 2018 МЯСТО:
Добави в календара
Sofia Graffiti Battle III - графити, музика и работилници

Sofia Graffiti Battle отново е тук за трета поредна година. Настоящето издание на фестивала ще е с  международно участие и на ърбан тематика. Цял паркинг в кв. Гоце Делчев, в близост до Южен парк, ще бъде преобразен с графити, музика и работилници.

Sofia Graffiti Battle 3 е поредното издание на фестивала за представяне на графити културата в София, организирано от Sofia Graffiti Tour - първата пешеходна обиколка, разкриваща историята на графити и стрийт арт културата в столицата. Целта на събитието е да даде възможност за изява на едни от най-актуалните български графити художници в момента, докато преобразява различни градски пространства.


Тази година събитието ще се проведе в периода 22 – 23 септември 2018 г. в кв. Гоце Делчев, на покрития паркинг в междублоковото пространстово на ул. “Химитлийски проход” - зад пощенска станция 1404. Програмата включва музика от JFF Soundsystem, филми, графити работилница, брейк денс уроци с Master Juju Rock. Повече информация за записването ще откриете в събитието.


 


58451


58453


По покана на организаторите, в тазгодишното издание се пресъединява и холандския графити райтър Puaks LoveLetters, от световно известните Love Letters Crew. Заедно с отбора на Graff Tour-a ще изрисуват демонстрационна стена на паркинга. В допълнение по време на фестивала осем улични артиста ще се изправят в класическа графити битка, където всеки ще покаже уменията си с флакона. За да разберете, кои ще бъдат те, заповядайте на събитието.


58447


58449


Следете страницата на събитието за актуална информация относно програмата.


Фестивалът е подкрепен от Посолството на Кралство Нидерландия в Република България.


***

Sofia Graffiti Tour:
Sofia Graffiti tour e двучасова пешеходна обиколка на интересните графити в централната част на града. Турът има за цел да запознае жителите и гостите на София с местното графити изкуство и неговата история. Обиколките се провеждат всяка събота, неделя, понеделник и петък - среща на паметника на Св. София, до метростанция Сердика. За повече информация посетете фейсбук страницата на тура и www.sofiagraffititour.com.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин