Solar Christmas - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Дек
19
Solar Christmas
ДАТА: 19 Декември 2015 МЯСТО:
Добави в календара
Solar Christmas

Solar Christmas 2015 – Коледата ще е специална

Fedde Le Grand и Victor Calderone в Inter Expo Center на 19-ти декември. Пускат допълнителни 1500 билета за събитието поради големия интерес


Наближава най-специалното време от годината, а заедно с това и най-специалното събитие за сезона на Yalta Club. На 19-ти декември Solar Christmas ще донесе не само празничните емоции, но и ще отбележи онези важни 10 години история, които направиха Yalta легенда. Две зали в Интер Експо Център, две различни партита с участието на Fedde Le Grand и Victor Calderone, един билет. Поради големия интерес организаторите местят събитието в по-големите зали  1 и 2 на Iec и от тази сряда, 25 ноември, пускат в продажба още 1500 билета.

В зала 2 на Inter Expo Center  ще звучи Fedde Le Grand. По същото време съседната зала 1 ще бъде окупирана от Victor Calderone. Двете партита ще вървят паралелно, а всеки който желае да смени обстановката и саунда между двете зали, е свободен да го направи по всяко време.


Последните 1000 билета на цена от 40 лв., както и Вип пропуски на цена от 60 лв., могат да бъдат закупени тук,  Yalta Club и 84 бензиностанции на Оmv в страната.

Повече информация за събитието може да следите тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин