Spartacus Fighting Championship 3 - Варна, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юли
30
Spartacus Fighting Championship 3
ДАТА: 30 Юли 2016 ЧАС: 19:30 МЯСТО:
Добави в календара
Spartacus Fighting Championship 3

Титаните в бойните стилове Джон Демел - Разрушителя, Томас Чевински, Али Ескиев, Майк Нюън, Христо Христов пристигат за участие в грандиозното ММА шоу Spartacus Fighting Championship 3 във Варна.


Кога и къде: Началото е още на 29 юли 2016 г., в 19.30 часа, на входа на Морската градина, където бойците ще преминат през официалния кантар и ще се изправят лице в лице с противника. Тогава зрители и журналисти ще имат възможност да зададат своите въпроси и предизвикателства към ММА звездите.


На 30 юли, от 19.30 часа, в Двореца на културата и спорта във Варна е самото шоу Spartacus Fighting Championship 3.


***


За двубоите от САЩ пристига Майк Маркам – водещ на най-големите международни ММА турнири в света.


Ето и кои са водещите бойци от Европа, които ще бъдат част от уникална гала вечер, посветена на най-силните и най-атрактивните в новата ММА история:


Джон Демел - Разрушителят, е едно от водещите имена в тежката категория в Европа, шампион на пет различни вериги, боец, който приключва всичките си мачове с разбиване на противника още в първите минути.


Томас Чевински -150-килограмовият гигант от Полша и шампион в тежка категория на CFC (Cage Fighting Championship) и Fusion MMА е още една от атракциите в турнира.


Али Ескиев - шампион на SFC и един от водещите чеченски бойци, майстор на спорта на Руската федерация и майстор по ръкопашен бой на Руската армия.


Анди Кънингам - шампионът в тежка категория на WCMMA и UCMMA, многократен първенец по бокс и кик-бокс.


Джими Уелън - световен шампион на International Sport Kickboxing Association (ISKA) и европейски шампион на World Kickboxing Network (WKN).


Камил Колтън, който наскоро спечели британската титла на световната кик-бокс Асоциация (WKA) идва в България само с една мисъл, да си тръгне с още една титла, тази на SFC. На пътя му този път се изправя непобеденият до този момент в K1, български лъв Христо Христов.


Христо Христов е първият българин, достигнал до титлата шампион на WCMMA, носител на колана на супертитлата по Санда в Лондон, финалист от английското реалити шоу „Born to fight“, където си извоюва името „Терминатора“.


Анита Доганова е многократен шампион по граплинг и аматьорски по ММА на България. Едно бижу, което впечатлява със своята женственост, но е истински войн в клетката.


За обявяването на двубоите и тяхното ръководене от САЩ пристига Майк Маркам – водещ на най-големите международни ММА турнири в света.


Гала вечерта, организирана от Combat Promotion, ще бъде открита с пресъздаване на древна битка от атрактивните войни на прабългарската школа за оцеляване „Бага-тур“. Българските бойци ще се появят на подиума в духа и традициите на българския фолклор. Целта е представянето на българския боец с цялото му величие и достолепие, познато от големите битки в родната история на българските национални герои.


Всичко това, заедно с впечатляващите светлинни и звукови ефекти, международен екип от професионалисти означава само едно - гарантирано грандиозно ММА шоу!

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин